Premieră. Vodafone dă NET tuturor cu condiţia să-i suni

Articolul a fost vizualizat de 1,228 ori

Menţinerea şi/sau lărgirea segmentului de piaţă din domeniul telefoniei mobile obligă furnizorii acestor servicii la găsirea unor promoţii care tind încet – încet să devină tentaţii de nerefuzat.
Ultima astfel de acţiune îi aparţine operatorului Vodafone, care a recurs la seducerea clienţilor concurenţei, dându-le posibilitatea să acumuleze trafic de date pentru fiecare minut vorbit cu numere din reţeaua operatorului.

NET pentru toată lumea

internet pe smartphoneCum funcţionează campania? Orice utilizator al cartelei Vodafone care este apelat de către un prieten din altă reţea va primi gratuit 10 MB/ minut, la fel cum orice utilizator care apelează, din altă reţea, un număr din reteaua Vodafone va primi şi el tot 10 MB/minut. Astfel, utilizatorii cartelei Vodafone primesc gratuit, în limita a 10 GB/ lună, 10 MB/minut pentru orice apel primit din altă reţea, 1 MB/ minut pentru fiecare apel primit din reţeaua Vodafone, 1 MB/minut pentru fiecare apel efectuat în orice reţea.
Traficul de date gratuit se poate acumula atât de către utilizatorul care iniţiază apelul, cât şi de cel care primeşte apelul, astfel: dacă un client al altei reţele de telefonie mobilă apelează un utilizator aflat în reteaua Vodafone, ambii primesc 10MB/ minut, cu condiţia ca fiecare să fie înre­gistrat în campanie. Pentru a acumula traficul de date, clientul altei reţelei de telefonie mobilă trebuie să se înregistreze, prin SMS la numărul 0722101010, direct pe www.vodafone.ro sau în aplicaţia MyVodafone, prin asocierea unui număr de cartelă Vodafone pe care va primi bonusurile. Numărul asociat poate fi un număr deja existent sau un număr nou, ce poate fi obţinut gratuit, la cerere, în reţeaua de magazine Vodafone şi/sau a partenerilor sau prin curier, prin completarea adresei de livrare pe site; dacă un utilizator al cartelei Vodafone apelează un alt număr din reţeaua Vodafone, ambii primesc 1 MB/ minut, cu condiţia ca fiecare să fie înregistrat în campanie. Utilizatorul Cartelei Vodafone primeşte tot 1MB/ minut pentru orice apel către un număr din altă reţea. Înscrierea în campanie se poate face aşa cum am arătat mai sus.
Traficul de date acumulat se alocă de două ori pe lună, maxim 5GB/ la fiecare 15 zile. Traficul de date obţinut prin campanie se consumă cu prio­ritate, înaintea oricărui alt bonus, a extraopţiunii sau a creditului şi este valabil doar pe teritoriul României. Pentru a verifica numărul de MB acumulat sau data la care se va primi următorul bonus, se trimite un SMS gratuit la 0722101010, cu textul INFO. Campania este valabilă în perioada 05 octombrie 2015 – 15 noiembrie 2015, cu posibilitate de prelungire.

About Administrator