Râsu’ lumii: Pamflet nr. 667

Articolul a fost vizualizat de 1,045 ori

Materialele din această pagină au caracter de pamflet şi trebuie tratate ca atare. Imaginile marcate cu “T” reprezintă trucaje. “Râdeţi cu noi sau de noi, dar nu uitaţi să râdeţi!”

Pentru a face faţă politicii de prim-plan, Gabriel Oprea şi-a angajat în partid doi actori cunoscuţi (Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel) care să-i explice diferenţele dintre tragedie, comedie şi dramă. Oricât ar încerca însă profesioniştii, UNPR-ul este sortit să producă tragi-comedii dramatice.

Pentru a face faţă politicii de prim-plan, Gabriel Oprea şi-a angajat în partid doi actori cunoscuţi
(Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel) care să-i explice diferenţele dintre tragedie, comedie şi dramă.
Oricât ar încerca însă profesioniştii, UNPR-ul este sortit să producă tragi-comedii dramatice.

Liviu Dragnea, deloc entuziasmat de postura de preşedinte al partidului ales de cei mulţi. Ştie bine că bisericuţele din PSD n-au dispărut, iar "secunzii" vor încerca să-l înjunghie pe la spate când îi va fi lumea mai dragă. Totuşi, ca să dea bine la popor, i-a adunat pe toţi pesediştii, cu mic cu mare, şi i-a dus la vot. Doar este specialist în aşa ceva.

Liviu Dragnea, deloc entuziasmat de postura de preşedinte al partidului ales de cei mulţi. Ştie bine că bisericuţele din PSD n-au dispărut, iar “secunzii” vor încerca să-l înjunghie pe la spate când îi va fi lumea mai dragă. Totuşi, ca să dea bine la popor, i-a adunat pe toţi pesediştii, cu mic cu mare, şi i-a dus la vot. Doar este specialist în aşa ceva.

Tags: ,

About Pamfletologu' Gogu