Chiar ştii ce face viceprimarul tău? Viceprimarul PNL Deva s-a dat cu ALDE

Articolul a fost vizualizat de 1,270 ori

Viceprimarul PNL al Devei a declarat public că nu-l va susţine pe primarul liberal Petru Mărginean pentru un nou mandat, ci va merge pe mâna lui Florin Oancea, candidatul ALDE. Bogdan Ţîmpău, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, spune că oricum Marius Surgent (foto dreapta) era cu un picior în afara partidului.   

Petru Marginean - Marius Surgent  2679Întâiul partener şi colaborator al primarului Petru Mărginean, viceprimarul Ma­rius Surgent (PNL) a anunţat că va trece alături de Oancea la ALDE şi va trage după el o bună parte a libe­ralilor deveni. Ştirea a fost dată marţi, 5 aprilie, de Surgent în direct la un post local de televiziune. „Prezenţa mea aici nu este doar în nume personal, ci este urmare a unor discuţii lungi pe care le-am avut cu foarte mulţi dintre colegii mei, membri ai PNL, membri ai vechiului PNL. Aceştia şi-au manifestat intenţia de a sprijini, pentru primăria municipiului Deva, un om care să provină cu adevărat din rândurile PNL. Mulţi dintre votanţii Devei văd în Florin Oancea un om care poate să continue ideile liberale”, a declarat Surgent. Viceprimarul PNL susţine că nici angajaţii Primăriei Deva nu-l mai vor pe Mărginean. „Să nu uităm că aceşti oameni sunt, zi de zi, în contact cu cetăţenii Devei. Ei sunt cei care au acces la informaţii, au acces la problemele cu care se confruntă cetăţenii Devei şi o mare parte dintre angajaţii primăriei, din discuţiile individuale pe care le-am avut, se îndreaptă cu speranţele şi cu dorinţa spre a-l avea pe Florin Oancea în fruntea primăriei”, a mai declarat Marius Surgent.

Deva rămâne fără un viceprimar

De partea cealaltă, Bogdan Ţîmpău, preşedintele PNL Hunedoara, susţine că Ma­rius Surgent era cu un picior în afara partidului. „Era de aşteptat, pentru că nu mai avea loc eligibil pe listele PNL. În urmă cu câteva luni a primit o sancţiune de avertisment, sancţiune premergătoare excluderii, din partea organizaţiei locale, iar sanc­ţiunea a fost votată aproape în unanimitate, cu o singură abţinere. Colegii i-au reproşat lipsa de activitate politică şi administrativă, precum şi faptul că a încercat să convingă colegi de pe Valea Mureşului să candideze din partea ALDE. A promis că se potoleşte, că a fost o greşeală, dar după cum se vede… În prima şedinţă a PNL Deva, care foarte proba­bil va fi joi, va fi pe ordinea de zi excluderea lui Marius Surgent”, a declarat Bogdan Ţîmpău. Având în vedere că mai este o lună din acest mandat, foarte probabil că, după excluderea lui Marius Surgent, Primăria Deva va funcţiona cu un singur vice până după alegeri.

About Marcel Bot