Primarul Hunedoarei s-a lansat în alegeri. Viorel Arion insistă: „Nu se poate să nu se poată”

Articolul a fost vizualizat de 1,561 ori

Primarul municipiului Hunedoara şi-a prezentat candidatura şi echipa de viitori consilieri locali pentru mandatul 2016-2020. Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, 9 martie 2016, în aula Facultăţii de Inginerie, în prezenţa lui Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, singurul lider PNL din afara judeţului. De la eveniment a lipsit preşedintele organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, Bogdan Radu Ţîmpău, dar a fost de faţă toată conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara: Adrian David, Vetuţa Stănescu şi Dorin Gligor.    

MAIN Lansare candidatura ArionPrimarul Viorel Arion a păstrat acelaşi slogan electoral cu care a câştigat alegerile din 2012: “Nu se poate să nu se poată”. „Cea mai importantă realizare a mea este că am reuşit să construiesc între mine şi cetăţenii oraşului meu poduri (de comunicare, de transparenţă, de apropiere), către oameni şi problemele lor. Proiectele mele sunt rodul consultării mele permanente cu oamenii, cu nevoile oraşului. Se spune că un om de succes este acela care poate construi fundaţii solide cu cărămizile pe care alţii le aruncă în el. Voi persevera în a construi fundaţii solide, în a construi oraşul, în a crea pro­iecte şi a le duce la bun sfâr­şit. Voi persevera în a construi în continuare poduri între mine şi cetăţenii pe care-i reprezint”, a spus Viorel Arion în discursul său.

PSD, o campanie murdară

Deputatul Carmen Hărău şi-a avertizat camarazii că vor avea parte de o campanie electorală extrem de murdară făcută ori plătită de pesedişti. „Ne vom bate greu, pentru că toţi laolaltă şi fiecare în parte va trebui să suportăm nenorocirea asta de invective, injurii şi minciuni. Ştiu „de pe surse” (fiindcă avem şi noi, politicie­nii surse) că în PSD există o singură indicaţie de campanie electorală: atac la Hărău şi la Arion”, avertizează deputatul PNL, care a adăugat: „Contez pe realizările pe care primarul le prezintă sistematic cetăţenilor, dar pe care fiecare dintre noi va trebui să le ducem în cartiere şi să demontăm mizeriile cu care suntem atacaţi. Pentru că n-au altceva împotriva noastră, decât minciuni şi dezinformări”.

„Politica este un sport de echipă”

„Nimeni, niciun om politic din oraşul acesta, din ţară, de pe lume nu face două parale fără echipa lui. În 2012, când eu mi-am lăsat rostul meu de om de afaceri şi am intrat în politică, l-am găsit aici (la Primărie) pe Viorel Arion. Îl votaserăţi dumneavoastră. Am pus atunci bazele unei echipe care continuă să muncească pentru Hunedoa­ra. Pentru că omul Viorel Arion, independent şi indife­rent de culoarea lui politică, este disperat să facă lucruri bune pentru oraşul acesta. Şi atunci, fiecare dintre noi, cei care constituim echipa libe­rală a municipiului Hunedoara, vom fi alături de Viorel Arion”, a mai spus Carmen Hărău, deputat PNL Hunedoara.

Echipa primarului Viorel Arion

La finalul lansării, primarul Viorel Arion şi-a prezent echipa de candidaţi pentru lista de consilieri locali PNL, prezentaţi în ordine alfabeti­că: Marţ Andrei, Daniel Ardelean, Nicolae Balosin, Valeriu Bejenariu, Nicolae Chirilă, Marcela Conţa, Ovidiu Cri­şan, Traian Dănilă, Ladislau Farcaş, Ioan Filiche, Silvia Ghenea, Lucian Gherman, Simion Jitian, Daniela Logo­fă­tu, Vasile Mureşan, Robert Muzsic, Nicoleta Olariu, Ioan Orăşanu, Mihaela Popa, Maria Băloiu, Nicuşor Eduard Ştefan, Andreea Tănăsescu, Viorel Tiucă, Octavian Todea, Constantin Vâlceanu.

About Marcel Bot