Cele mai performante firme au fost premiate de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara

Articolul a fost vizualizat de 1,106 ori

Gala excelenţei în afaceri

Peste 10.000 de societăţi comerciale din judeţul Hunedoara au fost incluse în clasamentele realizate de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, iar cele care s-au dovedit cele mai performante au fost premiate în cadrul Galei excelenţei în afaceri.

pag 14 net
De aproape un sfert de secol Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara pre­mia­ză cele mai performante so­cietăţi comerciale din judeţul Hunedoara şi pe oamenii care promovează judeţul, în cadrul unei Gale a excelenţei în afaceri.
Topul firmelor, ajuns vineri la cea de-a 23 ediţie, a devenit an de an, potrivit reprezen­tanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Hunedoara, cea mai importantă competiţie în afa­ceri, care a câştigat noto­rietate şi prestigiu la nivel local şi naţional.
„În acest an, festivitatea de premiere a avut o tematică aparte: Tradiţie şi Perfor­manţă, prin care ne dorim să aducem în prim plan mediul de afaceri românesc, valorile autentice cu care ne mândrim, tradiţiile pe care le respectăm şi performanţa sănătoasă pe care o fac firmele hunedorene. Tocmai de aceea, Camera de Comerţ şi Industrie Hune­doara încearcă, an de an, să adune laolaltă învingătorii, să ofere trofee şi diplome, ca măsură a dimensiunii reuşi­telor obţinute peste timp şi, mai presus de recunoaşterea me­ritelor, ne dorim să-i facem cunoscuţi”, a declarat Crinela Gafton, director general al Camerei de Comerţ şi In­dustrie Hunedoara. La întoc­mirea clasamentului din acest an au participat 10.674 so­cietăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative/orga­nizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate, conform metodo­logiei, 2.448 de firme, 1.614 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 10 locuri. Cifra de afaceri realizată de firmele premiate este de aproximativ 6,5 miliarde de lei, iar numărul angajaţilor din aceste firme este de 29.327 persoane.
Deputatul Carmen Hărău s-a numărat printre invitaţii speciali ai Galei excelenţei în afaceri. „Sunt bucuroasă să fiu din nou în comunitatea oa­menilor de afaceri din Hune­doara, cărora le doresc toate cele bune. Particip la Topul firmelor fără întrerupere de un sfert de secol, dar în ultimii patru ani am venit doar ca invitat, pentru că am ales ca în aceşti patru ani să fac politică. Am văzut aici multe feţe noi, multe feţe tinere şi mă bucură lucrul acesta. Însă constat cu amărăciune că au dispărut din top firme vechi şi consacrate. Ele au dispărut şi din cauza unui mediu şi a unui sistem destul de puţin prielnic re­zistenţei pe termen lung. O reţetă a succesului în afaceri este onestitatea, munca şi perseverenţa”, a declarat parla­mentarul Carmen Hărău.
La a 23-a ediţie a Topului Fir­melor şi-au anunţat prezenţa peste 80 de firme, care după decernarea premiilor au avut parte de o seară autentic ro­mânească, cu program ar­tistic susţinut de Ansamblul pro­fesionist Drăgan Muntean, o paradă de modă a cunoscutului brand Mathilde şi cu ex­tragerea, în cadrul Tombolei, a câştigătorilor premiilor oferite de sponsori.

About Daniel Guta