Overdraft pentru IMM-uri

Articolul a fost vizualizat de 1,553 ori

Odată cu aniversarea celor 12 ani de activitate, Volksbank lansează Overdraftul Aniversar pentru persoane juridice, în lei, cu dobândă fixă de 12% în primul an, şi cu posibilitate de prelungire, în acest caz dobânda devenind variabilă, fără garanţii şi fără alte comisioane (analiză, aprobare, administrare etc.).  În plus, companiile care vor achiziţiona facilitatea Overdraft în perioada campaniei aniversare, vor beneficia de reduceri cu până la 50% la comisioanele plăţilor (intra şi interbancare) aferente convenţiei de virare salarii. Astfel, compania va plăti pentru transferul intrabancar al salariului către un angajat 0,5 lei.

În cazul unui client nou cu o cifră de afaceri anuală de 450.000 lei şi cu un risc scăzut (situaţie financiară solidă), suma maximă pe care acesta o poate accesa prin intermediul noului produs, Overdraft Aniversar, este de 37.500 lei (suma maximă aferentă cifrei de afaceri lunare).

În cazul unui client existent cu o cifră de afaceri anuală de 4.500.000 lei, suma maximă pe care acesta o poate accesa prin intermediul noului produs este de 120.000 lei (suma maximă pentru acest produs).

Tags: ,

About Adrian Sălăgean