Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 2,581 ori

Săptămâna aceasta oferta pentru pariori este foarte generoasă. Aceasta este suplimentată de meciurile care se dispută astăzi în Europa League. România are trei echipe care luptă pentru accederea în grupele acestei competiţii. 

Vom începe cu Vaslui. Moldovenii întâlnesc una dintre cele mai puternice echipe de pe continent, Inter Milan. În meciurile decisive din competiţiile europene, mă refer la cel cu Zurich şi la cel cu Fenerbahce, au clacat. În faţa unui colos precum Inter le va fi şi mai greu jucătorilor antrenaţi de Marius Şumudică. Lăsând la o parte patriotismul şi gândind realist, ajung la concluzia că foarte probabil italienii se vor impune. GS Bet ne oferă o cotă foarte bună pentru victoria lor, 1.80. Profit de acest lucru şi pariez 7 unităţi pe oaspeţi pentru a obţine 5.6 unităţi profit.

Dinamo Bucureşti are şanse mai mari de calificare, dar adversarul pe care-l întâlneşte nu este unul comod. Metalist Harkov este o echipă bună, într-un campionat mai puternic decât al nostru. Cred că există o diferenţă sensibilă de valoare în favoarea ucrainenilor. Aceasta va fi compensată de faptul că Dinamo joacă pe teren propriu astăzi. Mizez 4 unităţi pe o remiză în această partidă. Cota de 3.10 oferită de GS Bet pentru acest pronostic ne poate aduce un profit de 8.4 unităţi.

Steaua Bucureşti se deplasează în Lituania pentru a o înfrunta pe Ekranas. Gazdele din această seară sunt mult sub nivelul echipei noastre. Au avantajul terenului propriu, dar nu va conta prea mult. Şi cei de la Trnava au fost susţinuţi de un public numeros şi foarte gălăgios. Cu toate acestea, au pierdut 0-3 în faţa echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf. Valoarea şi experienţa steliştilor vor face diferenţa din primul până în ultimul minut. Cred că Steaua va înscrie în prima repriză şi va rămâne în avantaj până la final. GS Bet oferă o cotă de 2.02 pentru pauză final 2/2. Pariez 7 unităţi pe acest pronostic. Eventualul profit este de 7.14 unităţi.

Sheriff Tiraspol primeşte vizita celor de la Marseille. Francezii sunt mari favoriţi în această dublă manşă. Au început campionatul cu două victorii şi par într-o formă foarte bună. Sunt mai valoroşi şi au mai multă experienţă în competiţiile europene. Nu ştiu cu ce ar putea să-i surprindă echipa antrenată de Balint. Oaspeţii vor domina meciul şi vor obţine victoria. Cota de 1.75 pentru un 2 solist mi se pare prea mare. Pariez cu încredere 7 unităţi pe acest pronostic, pentru a obţine 5.25 unităţi profit.

Un alt meci interesant este cel dintre echipa scoţiană Hearts şi Liverpool. Englezii sunt mult mai buni decât adversarii lor de astăzi. În prima etapă din Premier League a pierdut 0-3 în faţa celor de la West Brom, dar echipele dn Anglia sunt mult peste cele din Scoţia. Cred că Liverpool va trata cu seriozitate acest meci şi va încerca să obţină victoria. Are jucători care pot face diferenţa şi va reuşi să câştige. GS Bet ne oferă o cotă de 1.50 pentru acest pronostic. Pariez 5 unităţi pentru a obţine 2.5 unităţi profit.

Ne îndreptăm atenţia spre Liga 1. Mâine, Gaz Metan Mediaş primeşte vizita nou promovatei din Severin. Oaspeţii au un start prost de campionat şi au reuşit să obţină doar două puncte în cinci etape. Gazdele au o victorie, trei remize şi o înfrângere. Am suficiente motive să cred că echipa din Mediaş va învinge astăzi. Printre acestea se numără experienţa şi forma celor două echipe. Victoria gazdelor este cotată cu 1.75 de către GS Bet. Cota este bună. Mizez 5 unităţi pe acest pronostic. Eventualul profit va fi de 3.75 unităţi.

Astra Giurgiu va înfrunta pe teren propriu Concordia Chiajna. Casele de pariuri văd gazdele favorite în această confruntare. Oaspeţii s-au despărţit recent de cel mai bun jucător al lor, Adrian Popa. Acesta a plecat la Steaua. Eu cred că echipa antrenată de Ilie Stan rămâne în continuare puternică. Astra nu este mai valoroasă decât adversara ei de astăzi. Chiajna are câţiva jucători la final de carieră, care au jucat multe meciuri la un nivel înalt şi aceştia pot face diferenţa. GS Bet ne oferă o cotă de 4.05 pentru victoria oaspeţilor. Nu pot să ratez o asemenea ocazie şi pariez 6 unităţi pe un 2 solist. Acest pariu ne va aduce 18.3 unităţi profit.

Codaşa Gloria Bistriţa se va deplasa la Galaţi pentru a înfrunta echipa locală Oţelul. Oaspeţii traversează o formă foarte proastă şi nu sunt semne că-şi vor reveni săptămâna aceasta. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu este foarte omogenă şi bine organizată. În mod normal, nu ar trebui să aibă probleme în faţa Gloriei. Cred că echipa de la malul Dunării va reuşi să se impună. Cota de 1.60 nu este foarte tentantă, dar merită să pariez 5 unităţi pe acest pronostic.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz