Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 2,954 ori

După ce săptămâna trecută ne-am bucurat de meciurile din campania de calificare la mondialul din Brazilia, săptămâna aceasta ne vom orienta pe competiţiile interne. 

Primera Division, un dans în doi

În ultimii ani, prima ligă din Spania este dominată de Real Madrid şi de Barcelona. Acestea au avut victorii pe bandă rulantă şi au terminat cu multe puncte peste celelalte echipe. Săptămâna aceasta se va mai consuma un episod al luptei de la distanţă dintre cele două rivale. Barcelona are o deplasare uşoară la Getafe. Gazdele au un început de campionat acceptabil, cu o victorie, un egal şi o înfrângere. Oaspeţii au început foarte bine şi au trei victorii în primele trei etape. Diferenţa de valoare dintre jucătorii celor două echipe este evidentă. Messi, Xavi, Iniesta, Fabregas, Dani Alves şi încă câţiva pot decide în orice moment soarta partidei. Cota pentru 2 solist este de 1.25. La o miză de 10 unităţi, ne va aduce 2,5 unităţi profit.

Real Madrid are o deplasare mai grea, pe terenul celor de la FC Sevilia. Deşi au trecut doar trei etape, a pierdut deja cinci puncte foarte importante şi nu-şi permite să facă un pas greşit. Gazdele sunt neînvinse până acum, reuşind două remize şi o victorie. Cred că diferenţa de valoare îşi va spune şi aici cuvântul. Pariez 7 unităţi pe victoria madrilenilor. Înmulţind miza cu 1.55, cota pentru acest pariu, obţinem un profit de 3.85 unităţi.

Valencia, echipa din urmă

“Liliecii”, cum sunt porecliţi jucătorii Valenciei, au neşansa de a juca în aceeaşi competiţie cu “Galacticii” lui Jose Mourinho şi “Extratereştrii” antrenaţi de Francesco “Tito” Vilanova. Dacă nu erau aceste două forţe care au pus stăpânire pe Primera Division, probabil Valencia se lupta pentru titlul de campioană. Sâmbătă o va înfrunta pe teren propriu pe Celta Vigo. Oaspeţii au cu un punct mai mult decât gazdele, dar au avut un program mai facil. Aceasta este ocazia ideală pentru prima victorie a Valenciei în campionat. Pariez 10 unităţi pe 1 solist. Cota de 1.45 ne va aduce 4.5 unităţi profit.

Campioana favorită clară la Stoke

Micuţa echipă din Stoke este neînvinsă în acest campionat. Are trei remize în primele trei etape. Manchester City, adversara de sâmbătă, este un adversar de o avengură prea mare pentru gazde. Acest meci va fi ca o partidă de poker între un jucător experimentat, care are cărţi foarte bune şi altul începător, mai puţin norocos. Oaspeţii sunt mult mai valoroşi şi pariez 9 unităţi pe victoria lor. Cota de 1.65 ne va aduce 5.85 unităţi profit.

Chelsea vrea victoria la QPR

Câştigătoarea Champions League nu are un meci foarte greu pe terenul celor de la QPR, echipă care a reuşit să obţină doar un punct în primele trei etape. Oaspeţii au un start perfect de campionat cu trei victorii şi probabil vor continua parcursul bun şi sâmbătă. Au înscris de opt ori în trei meciuri şi cred că vor înscrie mai mult de un gol în poarta celor de la QPR. Cota pentru victoria echipei lui Di Matteo este foarte bună, 1.70. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic pentru a obţine 5.6 unităţi profit.

Coşmar pentru Wigan pe “Teatrul Viselor”

Old Trafford va fi gazda partidei dintre Manchester United şi Wigan. Gazdele au o ofensivă de invidiat. Van Persie s-a integrat bine în echipa lui Ferguson şi înscrie gol după gol. Oaspeţii au o victorie, un egal şi o înfrângere în acest sezon. Această partidă va fi foarte grea pentru ei. Cred că vor fi hărţuiţi în permanenţă de ofensiva gazdelor şi vor încasa multe goluri. Cota de 1.25 este mică, dar ne poate aduce un profit de 2.5 unităţi. Mizez 10 unităţi pe acest pariu.

Fotbal la TV

Liga 1 – România

Vineri – 14 septembrie
Ora 19:00 Ceahlăul – Braşov Digi Sport 1
Ora 21:30 Dinamo – CFR Cluj Digi Sport 1

Sâmbătă – 15 septembrie

Ora 19:00 Gaz Metan Mediaş – Chiajna Dolce Sport
Ora 19:00 Oţelul Galaţi – Viitorul Digi Sport 1
Ora 21:30 Rapid – Gloria Bistriţa Digi Sport 1

Duminică – 16 septembrie

Ora 19:00 Petrolul – Pandurii Digi Sport 1
Ora 21:30 CSMS Iaşi – Steaua Digi Sport 1

Luni – 17 septembrie

Ora 17:00 Univ. Cluj – Astra Dolce Sport
Ora 21:30 Vaslui – CS Turnu Severin Digi Sport 1

Premier League – Anglia

Sâmbătă – 15 septembrie

Ora 17:00 Manchester United – Wigan Digi Sport 1

Bundesliga – Germania

Vineri – 14 septembrie

Ora 21:30 FC Augsburg – Wolfsburg Eurosport 2

Sâmbătă – 15 septembrie

Ora 19:30 Greuther Furth – Schalke 04 Eurosport 2

Duminică – 16 septembrie

Ora 16:30 Freiburg – Hoffenheim Eurosport 2
Ora 18:30 Frankfurt – Hamburg Eurosport 2

Săptămâna trecută

Meci: Estonia – România
Pronostic: 2 – corect
Scor final: 0-2

Meci: Finlanda – Franţa
Pronostic: 2 – corect
Scor final: 0 – 1

Meci: Moldova – Anglia
Pronostic: 2 – corect
Scor final: 0 – 5

Meci: Bulgaria – Italia
Pronostic: 2 – greşit
Scor final: 2 – 2

Meci: Ţara Galilor – Belgia
Pronostic: 2 – corect
Scor final: 0 – 2

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz