Preliminarii C M 2014 – ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 2,315 ori

Etapele trei şi patru a preliminarilor Campionatului Mondial din Brazilia ne aduc câteva meciuri foarte interesante şi este o oportunitate de a obţine câştiguri importante. Meciurile internaţionale sunt mai predictibile decât cele disputate între echipele de club.

Dublă de foc

Pentru naţionala noastră, aceste etape sunt foarte importante. Două rezultate pozitive cu Turcia şi Olanda, ne-ar menţine intacte speranţele de calificare. Mâine seară avem un meci greu în Turcia. Gazdele sunt împinse de la spate de un public fanatic şi vor juca la victorie contra tricolorilor. Avantajul terenului propriu nu este unul decisiv. Piţurcă are o strategie care se pliază mai bine în meciurile disputate pe teren străin. România se apară bine şi încearcă să dea lovtura pe contraatac. Reprezentanţii nostri au experienţă în competiţile europene şi au mai jucat pe stadioane cu o atmosferă foarte ostilă. Turcia nu este o naţională de elită, dar are câşiva jucători care pot face diferenţa. Nici noi nu suntem o echipă de temut, dar avem jucătorii buni şi cred că vom obţine cel puţin un punct în această deplasare. Pariez 4 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2.08 ne va aduce un profit de 4.32 unităţi.

Deplasare grea pentru Ungaria

Ungaria întâlneşte Estonia, o echipă solidă pe teren propriu. Cu siguranţă îşi doreşte victoria pentru a rămâne cu şanse reale în cursa pentru calificare. Cred că oaspeţii vor juca mai ofensiv şi vor reuşi să controleze jocul. Nu va fi o dominare categorică, dar ei vor da tonul jocului. Gazdele se vor apăra organizat şi vor încerca să scoată maximul din fazele fixe. Acestă strategie, de cele mai multe ori, nu-ţi aduce victoria. Cred că ungurii nu vor pierde şi pariez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.32 nu este fantastică, dar ne va aduce un profit de 2.56 unităţi.

Deplasare lejeră în Irlanda

Germania va juca în Irlanda şi la prima vedere are un meci foarte uşor. Irlandezii au o echipă modestă şi nu pot emite pretenţii în faţa nemţilor. Dacă aruncăm o privire asupra lotului oaspeţilor vedem jucători precum Reus, Podolski, Lahm, Ozil, Kedira şi Muller. Oaspeţii pot face două echipe mult mai valoroase decât cea a gazdelor. Au jucători mult mai experimentaşi şi mai talentaţi şi nu se pune problema învingătoarei. Cota de 1.40 este foarte bună şi la o miză de 10 unităţi ne va aduce patru unităţi profit. Germania va câştiga la pas acestă grupă.

Adversar prea tare pentru Moldova

Vecinii nostri de peste Prut vor primi vizita ucrainienilor şi nu vor avea viaţă uşoară. Oaspeţii au jucători de valoare, care au confirmat în fotbalul mare, şi vin să joace la victorie. Acest meci este clar unul de trei puncte şi nu-şi pot permite un rezultat prost. Gazdele nu au jucători deosebiţi şi nu au reuşit rezultate mari în ultima vreme. Au mai jucat contra Angliei pe teren propriu şi au fost învinse categoric. Ucraina nu este la nivelul englezilor, dar nici foarte departe de aceştia. Cred că va îngrămădii micuţa echipă din Moldova în terenul propriu şi se va impune clar. Cota pentru 2 solist este mică, 1.30. Totuşi, aceasta ne va aduce un profit de 3 unităţi la o miză de 10 unităţi.

Obligaţi să câştige

Italia joacă în deplasare contra Armeniei. A început prost acestă campanie de calificare şi nu-şi poate permite încă un pas greşit. Gazdele sunt mult sub nivelul “macaronarilor” şi probabil se vor cantona în apărare. Oaspeţii vor pune stăpânire pe joc şi dacă vor marca repede, probabil, vor învinge la scor mâine seară. Jucători precum Pirlo şi Mario Balotelli vor face leagea pe teren. Pariez 10 unităţi pe victoria Italiei. Cota de 1.30 ne va aduce un profit de 3 unităţi. Succes!

Sport la TV

Fotbal -Preliminarii CM 2014
Vineri – 12.10.2012
Ora 20:30 Turcia – România TVR 1

Tenis
Joi – 11.10.2012
Ora 09:00 Turneul de la Shangai Digi Sport 2

Fotbal – Amicale
Joi – 11.10.2012
Ora 21:30 Brazilia – Irak Digi Sport 2

Fotbal – Serie A Brazilia
Vineri – 12.10.2012
Ora 03:00 Palmeiras – Coritiba Digi Sport 3

Handbal Masculin – Liga Naţională
Vineri – 12.10.2012
Ora 18:00 Stiinta Bacau – Bucovina Suceava Digi Sport 1

Baschet Euroliga
Vineri – 12.10.2012
Ora 20:00 Barcelona – Brose Baskets Digi Sport 1

Săptămâna trecută

Meci: Steaua – Copenhaga
Pronostic: 1 – corect
Scor final: 1-0

Meci: Neftci Baku – Inter
Pronostic: 2 – corect
Scor final: 1-3

Meci: Liverpool – Udinese
Pronostic: 1 – greşit
Scor final: 2-3

Tags: ,

About Cristi Iuhasz