Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,212 ori

Greu de învins

Austria Viena are un parcurs foarte bun în prima ligă din Austria. În 28 de etape are doar trei înfrângeri, toate pe teren propriu. În deplasare este neînvinsă, are 11 victorii şi trei remize. Dumincă se deplasează la Strum Graz, echipa clasată pe locul patru. Meciul se anunţă unul dificil. Gazdele au şapte victorii, trei rezultate de egalitate şi trei înfrângeri pe teren propriu.

Juventus Torino

Juventus Torino

Oaspeţii nu se află în cea mai bună formă. În ultimele şase etape au obţinut doar trei victorii şi două remize. În această confruntare, Autria Viena este favorită la câştigarea celor trei puncte puse în joc. Gazdele pot obţine maxim un rezultat de egalitate. Cred că vienezii nu vor pierde şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Feyenoord, favorită la Waalwijk

Feyenoord continuă cursa pentru titlul de campioană pe terenul celor de la Waalwijk. Gazdele au fost o nucă tare pe teren propriu în acest sezon. În 15 etape au obţinut şase victorii, patru remize şi au pierdut de cinci ori. Feyenoord are şanse la câştigarea titlului de campioană datorită parcursului foarte bun de pe teren propriu. În deplasare nu au rupt gura târgului. În 14 etape au obţinut doar şapte victorii şi două remize. Competiţia se aproprie de final şi oaspeţii nu-şi permit un pas greşit pe terenul unei echipe din partea inferioară a clasamentului. Feyenoord este capabilă să câştige acest meci. Are jucători mai valoroşi şi mai experimentaţi decât cei de la Waalwijk. Mizez 7 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,80 ne va aduce 5,6 unităţi profit.

Juventus, campioană înainte de termen

Juventus Torino are un sezon excelent în Serie A. După 31 de etape este lider şi are un avans de nouă puncte faţă de a doua clasată, Napoli. Luni va juca la Roma împotriva celor de la Lazio. Gazdele sunt o echipă redutabilă, dar nu se ridică la nivelul echipei torineze. Ocupă locul 5 în prima ligă italiană şi sunt implicate în lupta pentru un loc în Europa League în sezonul viitor. Pe teren propriu s-au descurcat bine. În 16 etape au câştigat de 11 ori, au remizat de două ori şi au fost învinse în trei meciuri. Juventus are cel mai bun parcurs pe teren străin în prima ligă din Italia, în acest sezon. În 15 etape a câştigat de zece ori, a terminat de trei ori la egalitate şi a fost învinsă de două ori.

Torinezii nu vor fi în cea mai bună formă fizică după meciul disputat ieri împotriva celor de la Bayern, dar şi Lazio este încă implicată în cupele europene. Astăzi joacă pe teren propriu împotriva celor de la Fenerbahce şi are nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă pentru a ajunge în semifinalele Europa League. Dacă italienii vor încerca să obţină calificarea, cu siguranţă vor avea un meci foarte solicitant. Echipa din Roma se află într-o formă slabă. În ultimele cinci etape a obţinut doar o victorie şi un egal.

Juventus este cea mai în formă echipă din Serie Are patru victorii şi o remiză în ultimele cinci meciuri. În tur meciul s-a terminat la egalitate, 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit şi în cupă. Prima manşă, disputată la Torino, s-a terminat la egalitate, 1-1. În retur, Lazio s-a impus la limită, 2-1, şi a reuşit să elimine echipa torineză. În ciuda acestor rezultate, mizez pe forma şi valoare lui Juventus. Cred că oaspeţii nu vor pierde această partidă. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,24 ne va aduce 2,4 unităţi profit.

Derby în Giuleşti

Duminică seara, Rapid primeşte vizita Stelei. Rapid traversează o perioadă nefastă, în timp ce Steaua are cel mai bun sezon din ultimii ani. Echipa din Ghencea are jucători mai valoroşi şi un antrenor mult mai bun decât giuleştenii. Cred că Rapid va fi foarte motivată şi va da totul pe teren pentru a obţine un rezultat bun în acest meci. Din păcate pentru jucătorii antrenaţi de Marian Rada, ambiţia nu este suficientă în sport. Nu este destul să-ţi doreşti mult să câştigi, trebuie să şi poţi. Foarte motivată cred că va fi şi Steaua. Deşi nu mai poate pierde titlul de campioană, cred că va juca la capacitate maximă duminică. Între cele două echipe există o rivalitate mare. O înfrângere în Giuleşti ar umbri puţin parcursul bun al Stelei. Rapid a avut un parcurs modest pe teren propriu, câştigând doar şase meciuri în 12 etape.

Steaua este lider detaşat datorită parcursului bun de pe teren propriu. În deplasare a câştigat de şapte ori, a remizat în trei partide şi a fost învinsă la Vaslui şi la Braşov. Echipa din Ghencea este într-o formă foarte bună. În ultimele şase etape a câştigat de cinci ori şi a remizat la Galaţi, meci în care a fost foarte aproape să obţină victoria. Rapid a obţinut trei victorii şi două egaluri în ultimele şase etape, dar nu a avut un joc convingător. Mizez 10 unităţi pe victoria Stelei în acest meci. Cota de 2 ne va aduce 10 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Tottenham – Basel – Pronostic: 1 – greşit. Scor final: 2-2
Chelsea – Rubin – Pronostic: 1 – corect. Scor final: 3-1
Feyenord – Venlo – Pronostic: 1 – corect. Scor final: 1-0
Steaua – CSMS Iaşi – Pronostic: 1- corect. Scor final: 3-1

Fotbal la TV

Europa League
Joi, 11 aprilie
Ora 19:00 Rubin – Chelsea Digi Sport 2 / Sport.ro
Ora 22:00 Lazio – Fenerbahce Digi Sport 1

Liga 1 – România
Vineri, 12 aprilie
Ora 19:00 Gaz Metan – Astra Digi Sport 1
Ora 21:30 CFR Cluj – Pandurii Digi Sport 1
Sâmbătă, 13 aprilie
Ora 17:00 Oţelul – Severin Digi Sport 1
Ora 18:00 Ceahlăul – Concordia Dolce Sport 1
Ora 19:00 Petrolul – Gloria Digi Sport 1
Ora 21:30 Dinamo – “U” Cluj Digi Sport 1
Duminică, 14 aprilie
Ora 21:30 Rapid – Steaua Digi Sport 1
Luni, 15 aprilie
Ora 19:00 Vaslui – Braşov Digi Sport 1
Ora 20:30 Iaşi – Viitorul Digi Sport 2

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz