Se redeschid “Băile Daco-Romane”

Articolul a fost vizualizat de 10,267 ori

De la finele acestei săptămâni, hunedorenii au din nou la dispoziţie una dintre cele mai bune variante de petrecere a timpului liber: se redeschide Complexul Turistic “Băile Daco – Romane” din Geoagiu-Băi

Staţiunea Geoagiu- Băi pare să beneficieze din plin de trendul turistic al acestui an: se caută mai mult ca în ultima vreme destinaţiile interne pentru vacanţă

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, cu începere de la ora 11:00, când va avea loc festivitatea de deschidere a ştrandului, iar seara, de la ora 22:00, îşi va deschide uşile şi deja vestitul club “Tarabostes”.

Sâmbătă, intrarea va fi gratuită atât la ştrand, cât şi în club. Duminică, de Florii, cei care poartă nume de flori vor putea intra gratuit în club, în baza actului de identitate.
Anul trecut, întregul complex a înregistrat o creştere cu 20 – 25 la sută a numărului de turişti, semn că eforturile depuse pentru modernizarea serviciilor de aici au avut efectul dorit. Creşterea nu-i împiedică însă pe administratori să meargă pe aceeaşi linie, aceea de a încerca să le ofere clienţilor servicii şi mai bune: “Am depus eforturi atât pentru îmbunătăţiri de ordin estetic cât şi pentru servicii mai bune. Schimbările sunt vizibile atât în ştrand, cât şi în club. În ştrand vom avea, din acest sezon, încă două puncte pentru servirea mesei şi a băuturilor răcoritoare, pe lângă cele două deja existente. Bazinul mic, destinat copiilor, a fost capitonat cu liner (material impermeabil folosit la amenajarea piscinelor moderne), iar mochetele din imediata propierea a bazinelor şi de pe căile de acces au fost înlocuite cu gresie antiderapantă, pentru că această soluţie este şi mai practică şi mai igienică decât mocheta”, spune directorul complexului, Marian Mania.

Preţurile din întregul complex rămân aceleaşi ca şi în ultimii ani. Intrarea la ştrand va costa 15 lei pentru copii şi pensionari, respectiv 20 de lei pentru adulţi, în timp ce intrarea în club va fi 15 lei.

About Redacţia REPLICA