Soluţia optimă pentru mobilarea locuinţei

Articolul a fost vizualizat de 4,644 ori

Dacă doriţi să vă mobilaţi casa sau să schimbaţi mobila actuală, aveţi o ofertă diversificată din care puteţi alege. 

mobila second handDacă nu aveţi un buget mare pentru această achiziţie, sunteţi constrânşi şi trebuie să vă îndreptaţi atenţia spre mobilierul de proastă calitate sau spre cel second hand. Dacă decideţi să cumpăraţi mobilier nou şi ieftin, investiţia s-ar putea dovedi a fi una proastă. Mobila nu se schimbă în fiecare an, de aceea trebuie să optaţi pentru calitate. Calitatea costă, dar există o soluţie pentru a beneficia de un raport calitate/preţ bun, mobila second hand.

Ideea de a oferi mobilier de calitate ireproşabilă, la un preţ avantajos pentru client, a stat la baza Turimpex Globus din 1991 până în prezent. Societatea comercializează îmbrăcăminte, încălţăminte şi mobilier second hand. Produsele sunt aduse din Germania după o selecţie strictă. Preţurile mici, aspectul şi calitatea mobilierului au ajutat la dezvoltarea continuă a Turimpex Globus.

mobila second-handSocietatea deţine o hală de depozitare şi prezentare de 3.700 de metri pătraţi. Aceasta este situată în localitatea Şoimuş, la aproximativ cinci km de municipiul Deva.
Oferta de mobilier este diversificată şi în continuă schimbare. Acesta este unul dintre motivele pentru care clienţii revin la Globus. Apovizionarea cu marfă se face lunar şi de fiecare dată apare ceva nou.

“Persoanele care ne trec pragul revin la noi şi acest lucru ne bucură. Reuşim să le menţinem viu interesul prin ritmicitatea ridicată de rotaţie a stocurilor şi prin calitatea mobilierului. Marfa se vinde şi ne împrospătăm frecvent oferta.” Toni Pasconi, administratorul societăţii.

Dacă doriţi să aruncaţi o privire asupra mobilierului o puteţi face de luni până vineri în intervalul orar 8:30-17:00 sau în week-end între orele 8:30 – 14:00, în localitatea Şoimuş, numărul 407 (fosta fermă 8 Avicola).

About Cristi Iuhasz