Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 580 ori

În majoritatea campionatelor, punctul culminant al acestui final de sezon este lupta pentru menţinerea în prima ligă. Campioanele sau viitoarele campioane se ştiu în majoritatea cazurilor, dar în partea inferioară a clasamentului lucrurile sunt neclare. Fiecare echipă va trage cu dinţii de orice punct şi meciurile vor fi foarte disputate.

Anderlecht, în “pole position”

fotbal anderlechtAnderlecht va juca astăzi pe terenul celor de la Lokeren un meci foarte important în economia campionatului. Oaspeţii se clasează pe prima poziţie, la două puncte în faţa celor de la Club Brugge. Lokeren este cea mai slab clasată echipă din play-off. Anderlecht este favorită clară în această partidă şi trebuie să câştige pentru a rămâne lider şi după această etapă. Oaspeţii au un palmares foarte bun în confruntările directe, câştigându-le pe ultimele şase. Cred că astăzi numărul victoriilor consecutive obţinute de Anderlecht va ajunge la şapte. Echipa din Bruxelles are un plus evident de valoare, formă şi experienţă. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Duel echilibrat la Genk

Genk înfruntă astăzi pe teren propriu echipa antrenată de Mircea Rednic, Standard Liege. Cele două echipe au avut un parcurs modest în acest play-off şi au şanse mici de a câştiga titlul de campioană. Astăzi, ambele combatante ar trebui să joace la victorie. Trei puncte în acest meci le-ar putea readuce în cursa pentru prima poziţie. Mă aştept la un meci deschis, în care ambele echipe vor marca. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 5,2 unităţi profit.

Dinamo Moscova, la un pas de Europa League

Surprinzător, după startul ratat de sezon, echipa antrenată de Dan Petrescu are şanse mari de a juca sezonul viitor în Europa League. Mai sunt două etape până la final şi Dinamo Moscova se clasează pe locul şapte, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor şase şi cinci, Kuban Krasnodar şi Rubin Kazan.
La sfârşitul acestei săptămâni, Dinamo joacă pe terenul ultimei clasate, Alaniya. Meciul ar trebui să fie uşor şi echipa din Moscova poate urca în clasament. Kuban Krasnodar joacă pe terenul liderului CSKA Moscova.

Echipa antrenată de Dan Petrescu este net superioară din punct de vedere valoric şi are jucători care pot face diferenţa în astfel de meciuri. În acest sezon s-a descurcat onorabil în deplasare, reuşind să obţină şase victorii şi trei remize în 14 etape. Cred că va reuşi să se impună şi în această partidă. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Meci deschis oricărui rezultat

În Scoţia a început lupta pentru menţinirea în prima ligă. Două dintre echipele implicate în această luptă sunt Dundee FC şi Hibernian. Acestea se vor înfrunta sâmbătă pe terenul celor de la Hibernian. Gazdele au avut un parcurs mai bun în acest sezon şi au şanse mai mari de a rămâne în prima ligă. Oaspeţii ocupă ultimul loc în clasament, la opt puncte în spatele celor de la St. Mirren. Cred că Dundee îşi joacă sâmbătă ultima şansă de a rămâne în prima ligă. Ar trebui să mizez pe cartea atacului în această partidă. Hibernian este echipa mai bună, dar orice se poate întâmpla. Cred că meciul va fi spectaculos şi ambele echipe vor marca. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,67 ne va aduce 5,36 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Pandurii – Viitorul: Pronostic: 1 – corect. Scor final: 4-1
Furth – Freiburg: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 1-2
Werder – Frankfurt: Pronostic: X2 – corect. Scor final: 1-1
Lyon – PSG: Pronostic: ambele echipe înscriu – greşit. Scor final: 0-1

About Cristi Iuhasz