Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,430 ori

Campionatele puternice din Europa, cu „aspect comercial” pentru pariori, s-au cam încheiat. În aceste condiţii, trebuie să ne îndreptăm atenţia către campionate care stârnesc mai puţin interes. Printre acestea se numără cele din Olanda, Belarus, Polonia şi Norvegia.

Care pe care

Astăzi, în Olanda se dispută prima manşă a finalei play-off-ului pentru Europa League. Twente primeşte vizita celor de la Utrecht şi meciul se anunţă unul spectaculos. Gazdele au trecut de Groningen cu scorul general de de 4-2. În deplasare s-au impus la limită, 1-0. Meciul disputat pe teren propriu s-a terminat cu scorul de 3-2, fiind mult mai deschis decât cel de pe teren străin. Utrecht a înfruntat-o pe Heerenven şi a reuşit s-o învingă cu scorul general de 3-1, reuşind să câştige ambele partide. Confruntarea de astăzi va fi foarte disputată. Ambele echipe pot câştiga. Cred că atât Twente, cât şi Utrecht vor marca cel puţin un gol. Pariez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,63 ne va aduce un profit de 5,04 unităţi.

Bate, favorită pe teren propriu

Bate Borisov, echipa care a dominat campionatul din Belarus în ultimii ani, ocupă locul doi în prima ligă, la trei puncte în spatele liderului Sakhtyor. Astăzi va primi vizita celor de la Gomel, echipa clasată pe locul 5. În cinci etape disputate pe teren propriu, Bate Borisov a obţinut patru victorii şi o remiză. Gomel nu a impresionat în deplasare, reuşind doar o victorie şi două remize în cinci etape. Deşi gazdele nu au un palmares bun în confruntările cu adversara de mâine, cred că vor reuşi să se impună în această partidă. La o miză de 8 unităţi, cota de 1,40 ne va aduce 3,2 unităţi profit.

Legia, favorită în Polonia

Legia Varşovia conduce prima ligă din Polonia şi are un avans de cinci puncte faţă de principala urmăritoare, Lech Poznan. Cele două echipe s-au desprins în fruntea clasamentului şi sunt singurele care mai au şanse să câştige titlul de campioană. Mai sunt doar trei etape până la final şi Legia trebuie să ţină de cele cinci puncte pe care le are avans. Mâine joacă pe terenul modestei Widzew Lodz. O victorie în acest meci ar aduce echipa din Varşovia foarte aproape de cucerirea titlului de campioană. Gazdele se clasează pe locul 12 şi încă nu sunt sigure că vor juca şi sezonul viitor în prima ligă. Între Widzew şi Legia există o diferenţă mare de formă şi de valoare. Oaspeţii au obţinut patru victorii şi o remiză în ultimele cinci partide, în timp ce gazdele au reuşit să obţină doar o victorie şi o înfrângere. Cred că liderul nu va face un pas greşit în această partidă. Mizez 10 unităţi pe „2” solist. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Se conturează viitoarea campioană

În prima ligă din Norvegia, deşi s-au disputat doar 11 etape, Stromsgodset are un avans de cinci puncte în faţa celor de la Rosenborg. Diferenţa nu este foarte mare, dar este liniştitoare. Mâine, liderul primeşte vizita celor de la Aalesund. Oaspeţii se clasează pe locul trei şi sunt o echipă redutabilă în Norvegia. Stromsgodset a avut un parcurs foarte bun pe teren propriu. În cinci etape a câştigat de patru ori, marcând 12 goluri şi primind doar trei. Aalesund nu a rupt gura târgului pe teren străin, obţinând doar şase puncte în cinci etape. Gazdele sunt echipa în cea mai bună formă din prima ligă norvegiană. În ultimele cinci partide au obţinut 13 puncte. Mizez 10 unităţi pe victoria lor în această confruntare. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Lokeren – Anderlecht: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 2-4
Genk – Standard Liege: Pronostic: ambele echipe marchează – corect. Scor final: 1-1
Alaniya – Dinamo Moscova: Pronostic: 2 – greşit. Scor final: 1-0
Hibernian – Dundee FC: Pronostic: ambele marchează – greşit. Scor final: 1-0

About Cristi Iuhasz