Loc de joacă la Hunedoara

Articolul a fost vizualizat de 2,193 ori

Povestea locului de joacă Mickey şi Minnie a început pe data de 1 Iunie, când, de ziua tuturor copiilor, şi-a deschis porţile pentru a organiza o petrecere la care au fost prezenţi Cavalerii de la Castelul Huniazilor şi mulţi copii care au jucat rolul unor prinţi şi prinţese.

Loc de joacă la HunedoaraToată lumea s-a simţit minunat, acest lucru determinându-i pe cei de la Mickey şi Minnie să planifice organizarea mai multor petreceri cu diverse tematici. În momentul de faţă, pe lângă organizarea petrecerilor tematice, locul de joacă Mickey şi Minnie oferă şi alte servicii. Printre acestea se numără: organizarea de petreceri aniversare, after-school, activităţi recreative în spaţiul de joacă şi închirierea spaţiului pentru organizarea de serbări şcolare.

Modernizarea este prioritară

Locul de joacă Mickey şi Minnie nu este la început de drum. Afacerea are vechime şi mereu a avut succes. Acum a fost preluată şi noul proprietar vrea să-i schimbe faţa şi o îmbunătăţire a condiţiilor existente acum. Renovarea şi zugrăvirea locului de joacă în vederea igienizării, izolarea termică şi fonică a spaţiului, dotarea spaţiului cu o nouă mochetă, amenajarea unei graădini de vară sunt doar câteva dintre lucrările care vor fi realizate la locul de joacă.

Clubul de vară al lui Mickey şi Minnie

În viitorul apropiat, va debuta proiectul “Clubul de vară al lui Mickey şi Minnie”. Acesta a fost creat pentru copiii care, pe perioada verii, simt nevoia de a face şi altceva în afară de a se uita la televizor. Nu doar copiii se vor bucura de beneficiile acestui proiect. Părinţii care sunt nevoiţi să-şi lase copiii singuri acasă sau la vecini, când merg la serviciu, pot acum să-i ducă la clubul de vară. Acolo vor fi atent supravegheaţi şi se vor simţi bine alături de alţi copii.

Clubul se adresează atât preşcolarilor, cât şi copiilor de la şcoala primară, în perioada iulie – septembrie, în intervalul orar 7:30-16:30. „În perioada iulie-septembrie dorim să desfăşurăm o gamă largă de activităţi cu copiii. Sub lozinca “ce pot face două mâini dibace?” încercăm să lucrăm cu copiii arta quilling, arta origami, desen, pictură şi modelaj. Acest tip de activităţi le desfăşurăm în intenţia de a le exersa răbdarea şi îndemânarea. Alte activităţi pe care ne propunem să le desfăşurăm sunt: “Let’s play and learn English!”, “Jocuri educative de cultură generală”, “Mini-cinema”, “Distracţie în aer liber, în grădina de vară Mickey şi Minnie”, “Învăţăm să dansăm!”, etc.” spune Renalda Budae, managerul locului de joacă.

Cine le calcă pragul se reîntoarce cu plăcere

Secretul din spatele succesului locului de joacă din Hunedoara este fidelizarea clienţilor. Preocuparea pentru satisfacerea acestora a dat roade şi acum ei fac parte din marea familie “Mickey şi Minnie”.

“Îndrăgim copiii şi venim aici cu plăcere. Această dragoste faţă de munca noastră ne oferă puterea de a fi răbdători şi atenţi cu fiecare copil în parte. Părinţii apreciază acest lucru şi îşi aduc liniştiţi copiii aici. Le mulţumim clienţilor pentru încrederea acordată de fiecare dată şi invităm cât mai multă lumea să ne viziteze pentru a-şi forma o ideea despre locul nostru de joacă şi despre serviciile pe care le oferim”, spune Renalda Budae.

Locul de joacă “Mickey şi Minnie” este situat în Hunedoara, Piaţa Florilor, numărul 8. Informaţii suplimentare puteţi obţine la numerele de telefon 0744-675.285, 0740-382.662 sau pe Facebook: www.facebook.com/MickeySiMinnie.

About Cristi Iuhasz