Campionatul Mondial de juniori – ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 869 ori

Campionatul Mondial de juniori sub 20 de ani ne aduce câteva meciuri interesante. Astăzi se dispută meciurile din grupa A şi cele din grupa B. În grupa A lucrurile par a fi clare. Spania şi Franţa sunt favorite la calificare. SUA şi Ghana se luptă pentru locul 3, care le-ar putea aduce calificare în faza următoare a competiţiei. În grupa B situaţia este mai complicată. Trei echipe au şansa de a ocupa primele două poziţii: Portugalia, Korea şi Nigeria.

Duelul codaşelor

fotbalutzSUA şi Ghana sunt codaşele grupei A a Campionatului Mondial de juniori sub 20 de ani. Americanii au un punct obţinut contra Franţei, în timp ce africanii au pierdut ambele meciuri jucate până acum. Astăzi, cele două echipe se vor înfrunta şi îşi vor disputa locul 3 în grupă. Ghana are o singură variantă, victoria.
O remiză ar asigura reprezentativei Statelor Unite locul trei în grupă, dar aceasta are nevoie de toate cele trei puncte puse în joc pentru a spera la calificarea în turul următor. Ambele echipe trebuie să forţeze victoria. Cred că va fi un meci deschis şi disputat. În aceste condiţii, probabilitatea ca ambele echipe să înscrie este mare.
Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,57 ne va aduce 5,7 unităţi profit.

Ibericii domină grupa A

Spania este o candidată cu şanse reale la câştigarea acestei competiţii. A reuşit să câştige cele două partide disputate până acum şi are un golaveraj de 5-1. Astăzi, are cel mai tare duel din faza grupelor, cel cu Franţa. Francezii ocupă poziţia a doua în grupă, cu patru puncte. Au reuşit să învingă Ghana, dar au remizat cu SUA, echipă de care Spania a trecut fără emoţii, cu scorul de 4-1. Selecţionata Spaniei a prestat un joc bun până acum şi este favorită la câştigarea acestei grupe. Un egal i-ar asigura prima poziţie în grupă, dar cred că va juca la victorie. Mizez pe plusul de valoare al jucătorilor iberici. La o miză de 7 unităţi, cota de 1,95 ne va aduce 6,65 unităţi profit.

Victoria, singura opţiune pentru Portugalia

Portugalia ocupă primul loc în grupa B a Campionatului Mondial de juniori sub 20 de ani, la egalitate de puncte cu selecţionata Koreei şi la un punct în faţa Nigeriei. Pentru a fi sigură de calificare, Portugalia trebuie să câştige confruntarea de astăzi cu Congo. Selecţionata africană este mult inferioară, din punct de vedere valoric şi al experienţei, portughezilor. Împotriva Koreei au deschis scorul şi s-au descurcat binişor, dar au fost învinşi pe final. Contra Nigeriei au prestat un joc foarte slab şi au fost învinşi fără drept de apel, cu scorul de 3-0. Probabil vor pleca de la acest turneu final fără niciun punct. Victoria este o simplă formalitate pentru portughezi. Cred că aceştia vor prelua conducerea încă din prima repriză si se vor impune. Cota pentru 1 pauză / 1 final este de 1,30. La 10 unităţi mizate, eventualul profit ar fi de 3 unităţi.

Meci decisiv pentru calificare

Cea dea două echipă calificată din grupa B a Campionatului Mondial de juniori sub 20 de ani se va decide astăzi, în confruntarea dintre Korea şi Nigeria. Asiaticii au reuşit să obţină patru puncte în primele două meciuri şi ocupă locul doi în clasament. Nigeria a pierdut la limită în faţa Portugaliei şi, cu trei puncte, se clasează pe poziţia a treia. Korea are nevoie de un egal în acest meci, pentru a fi sigură de calificare. În cazul unei remize, Nigeria va termina această grupă pe locul 3, cu patru puncte şi şanse mari de calificare. Echipele clasate pe locul trei în celelalte grupe au maxim un punct în acest moment. Cred că şi Nigeria se va mulţumi cu un rezultat de egalitate. Probabil, acest meci se va încheia la egalitate şi ambele echipe se vor califica în turul următor. Mizez 5 unităţi pe acest pronostic. Cota de 3,2 ne va aduce 11 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Rosenborg – Stromsgodset: Pronostic: ambele echipe marchează – greşit. Scor final: 1 – 0
Tromso – Lillestrom: Pronostic: 1 – corect. Scor final: 2 – 0
Honnefos – Odd Grenland: Pronostic: 1X – corect. Scor final: 1 – 1
Elverum – Fredrikstad: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 0 – 1

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz