Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 684 ori

La finalul acestei săptămâni va debuta noul sezon de Premier League. În general, prima ligă din Anglia ne oferă multe oportunităţi de a face profit, dar şi surprize notabile. Oferta este completată de Bundesliga, campionat în care Bayern şi Dortmund par de netrecut, Liga 1, play-off-ul întrecerilor europene şi alte competiţii interesante.

“Diavolii” pornesc cu dreptul

fotbalMachester United debutează în acest campionat pe terenul celor de Swansea. “Diavolii roşii” sunt şi anul acesta candidaţi serioşi la câştigarea titlului de campioană. Ferguson s-a retras la finalul sezonul trecut şi a venit timpul lui Moyes. Manchester a dovedit că oferă echipei tehnice stabilitate şi noul antrenor are şanse de a-şi face o carieră frumoasă pe Old Trafford. Trebuie să se ridice la standardele înalte ale unui club de talia lui Manchester şi sunt convins că-şi doreşte mult să debuteze cu o victorie la finalul acestei săptămâni. Swansea nu este o echipă de speriat. A reuşit sezonul trecut să câştige Cupa Ligii şi acum joacă în Europa League, dar nu poate emite pretenţii în faţa echipei din Manchester. United are multe atuuri de partea ei. Valoarea individuală a jucătorilor şi experienţa îşi vor spune cuvântul în această confruntare. Sezonul trecut, Swansea a reuşit o remiză pe teren propriu contra celor de la Manchester, dar cred că istoria nu se va repeta. Mizez 7 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,90 ne va aduce 6,3 unităţi profit.

Şi Marseille începe bine

Marseille a început bine acest sezon, impunându-se cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la Guingamp. Etapa aceasta primeşte vizita unei alte echipe modeste, Evian. Oaspeţii au remizat în prima etapă pe teren propriu împotriva celor de la Sochaux.
Probabil, o remiză pe terenul celor de la Marseille ar fi un rezultat extraordinar pentru ei, dar au şanse mici să obţină un punct în această partidă.
Gazdele se vor lupta pentru primele poziţii în acest sezon şi trebuie să câştige meciurile cu echipele mai puţin bune din campionat. Terenul propriu, experienţa, valoarea şi moralul sunt aşii din mâneca gazdelor. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Meci facil pentru St. Etienne

St. Etienne are un start perfect de sezon cu două victorii în preliminarile Europa League şi trei puncte obţinute pe terenul celor de la Ajaccio. Sâmbătă va avea ocazia să obţină a patra victorie consecutivă în partida pe care o va disputa pe teren propriu contra celor de la Guingamp. Oaspeţii au avut un adversar greu etapa trecută, Marseille, şi au pierdut pe teren propriu. Cred că meciul cu St. Etienne din deplasare va fi la fel de greu. Gazdele au jucători de valoare care pot decide soarta meciului. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

CFR are întârzieri mari

CFR Cluj anunţa la începutul acestui sezon că are ca obiectiv câştigarea titlului de campioană în Liga 1. A avut un program uşor la startul sezonului, întâlnind două nou-promovate, ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani, Viitorul Constanţa şi pe Vaslui. Cu echipele venite din liga secundă a remizat, cu Vaslui a pierdut categoric şi pe Viitorul a reuşit s-o învingă la limită. Cu doar cinci puncte după patru etape, CFR este departe de obiectivul propus. Startul ratat de campionat a dus şi la plecarea antrenorului Mircea Rednic, în locul lui venind Petre Grigoraş. Sâmbătă, CFR va juca în Ghencea contra Stelei. Steaua continuă prestaţiile bune din sezonul trecut.

A obţinut şase puncte în cele două etape disputate în Liga 1, iar în preliminariile Champions League a înregistrat trei victorii şi o remiză. Cele două echipe se află în etape diferite. CFR Cluj a adus mulţi jucători şi un antrenor nou care are misiunea de a construi o echipă competitivă, în vreme ce Steaua are echipa formată şi acum culege roadele investiţiilor făcute în ultimii ani. Probabil, CFR va avea soarta celor de la Dinamo şi va fi dominată categoric în Ghencea. Forţa ofensivă a Stelei se va concretiza şi de această dată într-o victorie. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,75 ne va aduce 7,5 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Astra – Trencin: Pronostic: 1 – greşit. Scor final: 2-2
Vitesse – Petrolul: Pronostic: marchează oaspeţii – corect. Scor final: 1-2
Bayern – Mönchengladbach: Pronostic: 1 cu handicap (-1) – corect. Scor final: 3-1
Augsburg – Dortmund: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 0-4
Dinamo – Steaua: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 1-2

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz