Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 903 ori

Astăzi se dispută prima etapă a fazei grupelor Europa League. Echipele care joacă în această competiţie nu au nume la fel de sonore precum cele din Champions League, dar Europa League ne-a oferit în fiecare an confruntări spectaculoase şi multe surprize. Faza grupelor ne oferă oportunităţi de a face profit. Echipe din cele mai puternice campionate ale Europei vor întâlni formaţii din campionate modeste şi, în mod normal, ar trebui să se impună fără probleme. Un astfel de exemplu este confruntarea dintre Lazio şi Legia Varşovia.

Meci de trei puncte pentru Lazio

fotbalistiLazio pară favorită clară în grupa J, în faţa unor adversari precum Legia Varşovia, Trabzonspor şi Apollon Limasol. Astăzi va primi vizita polonezilor de la Legia şi au şanse mari de a debuta cu dreptul. Legia nu este o echipă de temut, mai ales în deplasare. Am avut ocazia să vedem echipa din Varşovia în confruntarea cu Steaua. Atunci, deşi echipa din Ghencea a fost mai ezitantă, a reuşit să controleze jocul şi merita victoria. Lazio a început bine acest sezon. În primele trei etape a reuşit două victorii, fiind învinsă doar de campioana Juventus. În campionatul Poloniei s-au disputat 7 etape şi Legia este lider cu 15 puncte. Judecând după situaţia din competiţiile interne, putem spune că se vor confrunta două echipe în formă bună, dar între cele două campionate există o diferenţă mare de valoare. Lazio are jucători care pot face uşor diferenţa. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1.60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Freiburg, favorită clară

Fotbalul german traversează o perioadă foarte bună. În Bundesliga se joacă fotbal de calitate. O confirmare a acestui fapt este sezonul trecut de Champions League. Bayern şi Dortmund au disputat finala celei mai importante competiţii intercluburi şi trofeul a ajuns în Germania. Freiburg nu se ridică la nivelul celor doup mari forţi din Bundesliga, dar poate face faţă cu brio în Europa League, contra unor echipe precum Liberec. Cehii ocupă poziţia a treia în campionat după opt etape. Freiburg a reuşit doar două remize în primele cinci etape în Bundesliga şi acum are şansa de a intra pe un trend ascendent. Sezonula acesta trebuie să continue, în Europa League, rezultatele bune obţine în Bundesliga sezonul trecut. Cred că între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Braunshweiger: misiune imposibilă

Braunshweiger, nou promovata în Bundesliga, are un start de sezon de coşmar. În cinci etape a reuşit doar o remiză pe teren propriu. Mâine va avea un meci foarte greu pe terenul celor de la Monchengladbach. Gazdele a mai jucat două partide pe teren propriu şi s-au impus categoric 3-0 şi 4-1 în faţa unor echipe mai bune decât Braunshweiger. Oaspeţii nu sunt pregătiţi pentru Bundesliga. În prima ligă din Germania se joacă fotbal la un nivel bun, iar echipa antrenată Lieberknecht nu se ridică la acest nivel. Gazdele au toate atuurile pentru o victorie. Avantajul terenului propriu, diferenţa de valoare, experienţa şi moralul mai bun ar trebui să le aducă cele trei puncte puse în joc. Mizez 10 unităţi pe victoria celor de la Monchengladbach. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Start perfect

Atletico Madrid are 12 puncte după primele patru etape în Primera Division şi ocupă poziţia secundă în clasament, la egalitate de puncte cu Barcelona. Deşi a avut deplasări dificile, la Sevilia şi Sociedad, echipa antrenată de Simeone a reuşit să obţină victorii pe linie în acest debut de campionat. Plecarea lui Falcao este o pierdere mare pentru madrileni, dar David Villa pare să fie un bun înlocuitor pentru acesta. Sâmbătă, Atletico are o deplasare mai uşoară, pe terenul celor de la Valladolid. Gazdele sunt o echipă de pluton în prima ligă din Spania. În patru etape au reuşit doar o victorie şi o remiză. În faţa madrilenilor au şanse mici de a obţine un rezultat pozitiv. Atletico este echipa mai bună şi traversează o perioadă facilă. Mizez 8 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,70 ne va aduce 5,6 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz