Sondaj IPP: Ce vă nemulţumeşte în atragerea de fonduri europene?

Articolul a fost vizualizat de 1,033 ori

Aţi încercat să atrageţi fonduri europene şi proiectul a fost respins? Întâmpinaţi greutăţi în implementarea proiectului? Institutul pentru Politici Publice (IPP) Bucureşti a demarat realizarea unei cercetări al cărei scop este de a ajuta la îmbunătăţirea procesului de gestiune şi cheltuire a banilor europeni în România. Scopul acestei cercetări este de a face mai accesibil acest proces pentru entităţile care au capacitatea să deruleze proiecte europene cu rezultate sustenabile.

Structurată în 28 de puncte, cercetarea solicită celor interesaţi de atragerea de fonduri europene informaţii complete privitoare la întreaga procedură de depunere, finanţare şi implementare a programelor cu problematicile întâlnite în fiecare etapă. Organizatorii cercetării asigură că răspunsurile la chestionar vor fi folosite doar în scop statistic, iar numele persoanei care îl completează, respectiv numele organizaţiei/companiei nu vor fi date publicităţii.

IPP este o organizaţie neguvernamentală românească care militează pentru creşterea calităţii proceselor de elaborare a politicilor publice în România.

Pentru detalii suplimentare, vă puteţi adresa echipei IPP, la telefon 021-212.31.26 sau e-mail: alexandra@ipp.ro. Sondajul poate fi descărcat la adresa svy.mk/sondajIPP.

Tags:

About Adrian Sălăgean