Ponturi pentru pariori: Mizaţi pe Poli, Steaua şi Manchester

Articolul a fost vizualizat de 893 ori

Săptămâna aceasta, competiţiile interne ne oferă câteva oportunităţi de a face profit. Au trecut câteva etape de la startul campionatelor şi ne-am făcut o idee despre acestea. În Liga 1 Steaua pare de neoprit, în vreme ce Corona Braşov pare condamnată la retrogradare. Am ales trei meciuri cu un grad de predictibilitate ridicat, două din Liga 1, unul din Premier League.

Meci facil pentru Timişoara

acs poli timisoaraTimişoara traversează o perioadă foarte proastă. În primele etape părea a fi o revelaţie în acest sezon în Liga 1, dar apoi a urmat o serie de rezultate negative care au dus echipa antrenată de Velcea pe locul 10. O astfel de perioadă are efecte negative asupra moralului jucătorilor şi asupra atmosferei de la echipă. Timişoara are nevoie de câteva rezultate bune pentru a depăşi această pasă proastă.
Mâine va juca pe teren propriu împotriva celor de la Corona Braşov. Oaspeţii par cel mai potrivit adversar pentru o echipă care are nevoie mare de victorie. Corona este probabil cea mai slabă echipă din Liga 1 în acest sezon. În cele nouă etape disputate până acum a reuşit să obţină doar un punct şi ocupă ultima poziţie în clasamentul Ligii 1. Braşovenii nu au echipă competitivă şi dacă nu se întâmplă ceva spectaculos în pauza de iarnă, sigur vor retrograda.
Gazdele au reuşit trei victorii şi două egaluri în cele nouă meciuri jucate până acum. Cele 11 puncte acumulate îi asigură un loc la jumătatea clasamentului şi, cel puţin deocamdată, timişorenii nu au emoţii în privinţa retrogradării.
Velcea are la dispoziţie jucători mai valoroşi decât cei de la Corona şi cred că va reuşi să fructifice acest avantaj şi Timişoara va câştiga. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Decăderea Vasluiului

Sezoanele trecute, Vaslui era printre echipele care-şi fixau ca obiectiv câştigarea titlului de campioană. Avea echipă competitivă şi punea probleme oricărui adversar din Liga 1. Din păcate, trofeul mult râvnit n-a ajuns la Vaslui şi patronul echipei, Adrian Porumboiu, şi-a pierdut răbdarea. Pierderea răbdării a dus la scăderea gradului de implicare financiară şi morală la această echipă. Nu s-au mai făcut transferuri spectaculoase, s-au vândut jucătorii care au avut oferte şi valoarea Vasluiului a scăzut considerabil. La cârma Vasluiului s-au tot plimbat antrenori cu nume sonore, dar aceştia nu au reuşit să câştige titlul de campioană. Acum echipa este antrenată de Moşteanu, un antrenor mai puţin cunoscut. În cele opt etape disputate până acum a reuşit să obţină trei victorii şi două egaluri. Pe teren propriu, Vaslui are un parcurs bun cu trei victorii din trei posibile. Sâmbătă va primi vizita Stelei şi echipa din Ghencea este favorită în această confruntare. Steaua continuă parcursul bun de anul trecut şi a făcut un singur pas greşit în campionat, egalul de pe terenul celor de la Gaz Metan. În deplasarea de la Vaslui, cu siguranţă va merge cu gandul la victorie. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf joacă la victorie orice meci din campionat şi acum are nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a rămâne la egalitate cu principala contracandidată la titlu, Astra. Meciul de marţi cu Chelsea a fost solicitant, dar Steaua are mai multe variante pe fiecare post şi cred că Reghecampf va alinia o echipă competitivă. Steaua este peste Vaslui din punct de vedere valoric, are moral mai bun şi probabil va câştiga confruntarea de sâmbătă. Mizez 8 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2.15 ne va aduce 9,2 unităţi profit.

Sunderland, victimă sigură

Sunderland are un start de sezon de coşmar. După primele şase etape se clasează pe ultimul loc în Premier League cu doar un punct. Sunt şanse ca această situaţie să rămână identică şi după etapa a şaptea. La sfârşitul săptămânii, Sunderland se va confrunta pe teren propriu cu Manchester United. „Diavolii” au început cu stângul acest sezon şi au reuşit doar două victorii şi o remiză în şase meciuri. Punctele peirdute i-au dus pe locul 12 la opt puncte în spatele liderului Arsenal. Ambele echipe traversează o perioadă proastă, dar Manchester este net superioară. Oaspeţii au în lot jucători foarte valoroşi care pot face în orice moment diferenţa. Manchester s-a impus în ultimele cinci confruntări directe şi sunt şanse foarte mari ca acest lucru să se întamplă şi sâmbătă. Mizez pe plusul de valoare şi de experienţă al oaspeţilor. Pariez zece unităţi pe victoria lor. La o cotă de 1.60, eventualul profit ar fi de 6 unităţi.

About Administrator