Ponturi pentru pariori: Preliminariile CM, pe ultima sută de metri

Articolul a fost vizualizat de 1,437 ori

Preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor au ajuns la final. Ultimele două etape se vor disputa zilele următoare. În majoritatea grupelor, situaţia este încă neclară. Nu ştim cine se va califica direct la turneul final şi cine va merge la baraj. În grupa din care face parte reprezentativa noastră, Olanda este sigură de primul loc, dar pentru poziţia secundă se vor lupta trei echipe. Momentan, ne clasăm pe poziţia a patra, la egalitate de puncte cu Turcia şi la un punct în spatele Ungariei. România mai are de disputat două meciuri care par facile, cu Andorra în deplasare şi cu Estonia pe teren propriu. Dacă obţine şase puncte din aceste jocuri, reprezentativa noastră are şanse la clasarea pe locul doi în grupă. Turcia şi Ungaria vor întâlni Olanda. Deşi olandezii sunt calificaţi şi nu mai au miză, cred că vor trata cu profesionalism ultimele două meciuri şi nu vor face figuraţie în faţa turcilor şi a ungurilor. Probabil, li se va da şansa să joace unor jucători care nu sunt în mod normal titulari la echipa naţională, dar cred că aceştia pot face faţă cu brio.

Derby în Grupa A

Belgia şi Croaţia au dominat grupa din care fac parte şi se vor clasa pe primele două poziţii la finalul acestei campanii de calificare la turneul final din Brazilia. Belgia are un avans de cinci puncte şi are nevoie de un egal pentru a-şi adjudeca prima poziţie în grupă. Nici o înfrângere nu ar fi dramatică pentru belgieni. Aceştia vor juca ultimul meci acasă, contra reprezentativei Ţării Galilor, şi probabil vor câştiga cele trei puncte puse în joc. Croaţia trebuie să facă puncte. Doar opt dintre cele nouă echipe clasate pe locul doi vor disputa barajul. Cele două echipe se vor întâlni mâine pe terenul croaţilor şi sunt condiţii pentru un meci disputat şi spectaculos. Oaspeţii nu au ce pierde şi cred că vor juca dezinvolt, în timp ce gazdele trebuie să forţeze victoria pentru a obţine cele trei puncte puse în joc. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 1-1. Cred că ambele echipe vor înscrie. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.85 ne va aduce 6.8 unităţi profit.

Posibilă surpriză în Anglia

ponturi pentru parioriAnglia este lider în Grupa H, dar are doar un punct avans faţă de Ucraina şi Muntenegru. Mâine va primi vizita muntenegrenilor şi, dacă judecăm după cota oferită de casele de pariuri pentru victoria gazdelor, englezii vor avea un meci simplu. Din păcate pentru ei, nu va fi deloc aşa. Anglia are câţiva fotbalişti foarte valoroşi, dar echipa naţională nu impresionează. Pe teren propriu au avut trei meciuri până acum, reuşind două victorii şi o remiză. Muntenegru este o echipă care joacă mult mai bine în deplasare. În cele patru meciuri disputate până acum pe teren străin a obţinut 10 puncte şi are un golaveraj de 9-1. Probabil muntenegrenii se apără bine şi sunt foarte buni pe contraatac. Meciul va fi foarte diputat. Oaspeţii au şanse la calificare, chiar de pe primul loc, şi vor trage cu dinţii de un rezultat pozitiv. Cred că vor pleca neînvinşi din Anglia şi mizez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2.77 ne va aduce 12.39 unităţi profit.

Ultima şansă pentru Feroe

Feroe este una dintre cele mai slabe echipe naţionale din Europa. Aceasta se clasează pe ultima poziţie în Grupa C şi nu a reuşit să obţină până acum niciun punct. Mâine va primi vizita unei alte echipe care s-a prezentat foarte prost în aceaste preliminarii, Kazakhstan. Oaspeţii au patru puncte, trei obţinute pe teren propriu împotriva celor din Feroe. Pentru gazde, este ultima şansă de a obţine măcar un punct în această grupă. În tur au pierdut la limită şi au marcat, lucru care le dă speranţe că pot obţine un rezultat pozitiv. Kazakhstanul are jucători profesionişti şi ar trebui să se impună în faţa amatorilor din Feroe. În sport, diferenţa dintre profesionişti şi amatori este foarte mare. Oaspeţii sunt mai bine antrenaţi, mai valoroşi şi au mai multă experienţă. Mizez 8 unităţi pe victoria lor. Cota de 2 ne va aduce 8 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz