Ponturi pentru pariori: Mizaţi pe echipele experimentate!

Articolul a fost vizualizat de 933 ori

Săptămâna aceasta se dispută o nouă etapă a fazei grupelor Europa League. Sunt câteva meciuri interesante şi în competiţiile interne, astfel încât aveţi de unde alege. Vă recomand să mizaţi pe echipele de tradiţie, care se bat an de an pentru o poziţie în vârful clasamentului.

Meci de trei puncte pentru Steaua

Arsenal. Foto: digisport.ro

Arsenal. Foto: digisport.ro

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va juca duminică, în deplasare, contra celor de la FC Braşov. Gazdele au reuşit să se impună sezonul trecut în confruntarea cu Steaua, dar acum traversează o perioadă proastă şi nu se ridică la nivelul de anul trecut. După 11 etape, braşovenii se clasează pe locul 14, cu doar zece puncte. Pe teren propriu au pierdut doar un meci, dar nu au întâlnit adversari de nivelul Stelei. Echipa din Ghencea are un start de sezon aproape perfect. În cele nouă partide disputate până acum a reuşit să se impună de şapte ori, singurul pas greşit fiind remiza de la Mediaş. Steaua nu a reuşit victorii spectaculoase pe teren străin, dar în multe partide a practicat un joc pragmatic şi nu a forţat mai mult decât era nevoie. “Roş-albaştrii” au un lot mult mai valoros şi se pot impune fără emoţii în faţa celor de la FC Braşov. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

Luptă în trei

După nouă etape disputate în Bundesliga, Leverkusen se află pe podium la egalitate de puncte cu Dortmund şi la un punct în spatele liderului Bayern. Echipa antrenată de Hyypia are şanse mari de a rămâne în ceafa liderului şi după această etapă. Sâmbătă va întâlni pe teren propriu o echipă modestă, Augsburg. Oaspeţii se clasează abia pe locul 13, cu zece puncte.

Pe teren străin au avut rezultate proaste, reuşind să câştige doar trei puncte în patru meciuri. Leverkusen este o echipă redutabilă pe teren propriu. În patru partide a reuşit să obţină patru victorii şi o remiză. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare. Gazdele se vor lupta pentru unul dintre primele locuri, în vreme ce oaspeţii se vor lupta pentru evitarea retrogradării. Pe lângă plusul de valoare, printre atuurile gazdelor se numără moralul şi experienţa. Mizez, fără emoţii, 10 unităţi pe victoria acestora. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Duel dezechilibrat

După opt etape, Arsenal Londra este lider în Premier League. În ultimele sezoane, londonezii nu au reuşit să fie o candidată cu şanse reale la titlul de campioană, dar acum Arsenal pare o echipă mai solidă şi are constanţă în rezultate. La finalul acestei săptămâni, echipa antrenată de Wenger va juca pe terenul celor de la Crystal Palace. Gazdele se clasează pe penultima poziţie în prima ligă engleză, cu doar trei puncte, şi par condamnate la retrogradare. Cele două echipe traversează perioade total diferite. Arsenal este într-o formă foarte bună şi a obţinut patru victorii şi un egal în ultimele cinci etape, în timp ce Crystal Palace a pierdut ultimele cinci partide. Pe lângă formă, valoarea individuală a jucătorilor, valoarea echipei tehnice, experienţa şi moralul sunt factorii care pot decide soarta unui meci. Oaspeţii au toate atuurile pentru a obţine victoria. Sunt mai valoroşi, mai experimentaţi şi au un moral mai bun. Pariez 10 unităţi pe victoria celor de la Arsenal. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Două lumi diferite

În Europa League, în Grupa K, va avea loc o dispută care la prima vedere pare foarte dezechilibrată. Tottenham evoluează în Premier League, unul dintre cele mai puternice campionate din lume, şi o face foarte bine, reuşind să obţină 16 puncte după opt etape. Echipa antrenată de Andre Villas-Boas va juca în Moldova contra celor de la Sheriff Tiraspol. Campionatul Moldovei este mult mai slab decât cel din Anglia. Sheriff are adversari modeşti şi are foarte rar ocazia să joace împotriva unei echipe de top, în vreme ce Tottenham întâlneşte frecvent astfel de adversari. Englezii sunt net superiori. Cred că oaspeţii se vor impune fără mari probleme. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,35 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz