Ponturi pentru pariori: Mizaţi pe Atletico, Club Brugge şi Leverkusen

Articolul a fost vizualizat de 1,227 ori

Campionatele din Spania, Belgia şi Germania ne oferă săptămâna aceasta câteva oportunităţi de a face profit. Voi miza pe echipele din prima parte a clasamentului, care au valoare şi jucători care pot decide soarta meciului în orice moment.

Duel dezechilibrat

fotbalAstăzi, în Primera Division, va avea loc o confruntare care, la prima vedere, pare foarte dezechilibrată. Atletico Madrid, echipa care se luptă sezonul acesta pentru un loc în topul campionatului din Spania, va juca pe terenul celor de la Granada. Gazdele nu sunt o echipă excepţională. În momentul de faţă se clasează pe locul 13 în Primera Division şi sezonul acesta se vor lupta pentru a rămâne în prima ligă. Echipa antrenată de Lucas Alcaraz a reuşit să obţină doar trei puncte în cinci partide pe teren propriu şi se află într-o formă proastă. Madrilenii traversează o perioadă foarte bună. Au câştigat nouă meciuri în cele zece etape disputate până acum şi se clasează pe locul doi, la un punct în spatele Barcelonei. Echipa antrenată de Simeone va pune mari probleme echipelor care se vor lupta pentru titlul de campioană. În mod normal, astăzi ar trebui să câştige cele trei puncte puse în joc. Jucătorii echipei oaspete sunt mai valoroşi şi mai experimentaţi decât adversarii de astăzi. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,53 ne va aduce 5,3 unităţi profit.

Derby la Brugge

În această seară, începând cu ora 21:30, va avea loc confruntarea dintre cele două echipe care reprezintă oraşul Brugge în prima ligă belgiană, Club Brugger şi Cercle. Deşi joacă pe teren propriu, Cercle are şansa a doua în acest duel. Echipa oaspete este o candidată frecventă la cucerirea titlului de campioană. Momentan, se clasează pe poziţia a treia, la trei puncte în spatele liderului Standard Liege. A pierdut ultimele două jocuri din campionat şi acum are nevoie de victorie pentru a pune capăt seriei de înfrângeri şi pentru a rămâne în apropierea primei poziţii. Ţinând cont de rivalitatea locală, cred că echipa gazdă îşi va vinde scump pielea, dar nu se ridică la nivelul celor de la Club Brugge. Cele două echipe
s-au mai întâlnit o dată anul acesta, oaspeţii impunându-se categoric, cu scorul de 3-0. Probabil meciul de astăzi va fi mai greu, dar mizez 9 unităţi pe un „2” solist. Cota de 1,55 ne va aduce 4,95 unităţi profit.

Leverkusen, pe val în Bundesliga

Bayern Leverkusen se află într-o formă foarte bună, rezultatele pozitive din ultima vreme propulsând-o până pe poziţia a treia, la egalitate de puncte cu Dortmund şi la un punct în spatele liderului Bayern Munchen. Etapa aceasta întâlneşte, în deplasare, ultima clasată şi are şanse mari să rămână pe aceeaşi poziţie sau să urce în clasament. Meciul de la Braunschweig ar trebui să fie la discreţia celor de la Leverkusen. Gazdele sunt o echipă prea mică pentru Bundesliga. Acest lucru este demonstrat de rezultatele proaste obţinute până acum. În zece etape au strâns doar patru puncte şi şansele lor de a rămâne în prima ligă sunt minime. Între cele două echipe există diferenţe foarte mari. Oaspeţii au toate atuurile pentru a obţine victoria. Sunt într-o formă foarte bună, au jucători valoroşi, care pot face diferenţa în orice moment, sunt mai experimentaţi şi au un moral mult mai bun. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Meci echilibrat la Hamburg

Hamburg primeşte vizita echipei clasate pe locul patru în Bundesliga, Borussia Monchengladbach. Oaspeţii sunt o revelaţie în acest start de sezon. Au ajuns pe locul patru datorită rezultatelor obţinute pe teren propriu. În deplasare au reuşit doar o remiză în cinci etape. Pe teren străin nu sunt o echipă de speriat şi la finalul acestei săptămâni vor avea de înfruntat un adversar puternic. Hamburg, deşi se clasează abia pe locul 12, poate pune probleme multor echipe din Germania. Monchengladbach nu este o echipă de neînvins şi ambele echipe au şanse să se impună. Mizez 8 unităţi pe un egal la pauză sau la final. Cota de 1,60 ne va aduce 4,8 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz