Proiectele finalului de an la Rîu de Mori

Articolul a fost vizualizat de 1,245 ori

Primăria din Rîu de Mori este preocupată în permanenţă de dezvoltarea comunei şi de fructificarea potenţialului turistic pe care aceasta îl are. Pe lângă proiectul de dezvoltare a indrastructurii la Râuşor, care are ca scop obţinerea titlului de staţiune de interes local, vor mai fi realizate alte două proiecte.

Drum de centură

riu de moriZilele trecute a avut loc vizita în teren pentru un proiect de realizare a unui drum de centură a comunei. Aceasta a descurs bine şi sunt şanse mari pentru obţinerea unei finanţări nerambursabile de 45 000 de euro. Aceasta ar putea fi obţinută printr-un contract semnat prin intermediul GAL-ului Ţara Haţegului – Ţinutul Pădurenilor. Valoarea proiectului este de 350 000 de euro. Drumul era folosit pe vremea CAP-ului pentru transportul furajelor. După realizarea acestui proiect, va fi circulat de turiştii care merg în staţiunea Râuşor.

Condiţii mai bune de trai

Un proiect aflat în derulare la Rîu de Mori este cel de alimentare cu apă al comunei. Lucrările sunt în plină desfăşurare şi vor fi finalizate în luna decembrie a acestui an. Aproximativ o mie de persoane din satele Suseni, Rîu de Mori, Ostrovel şi Brazi vor avea apă curentă începând cu finalul acestui an. Apa va fi captată de la un izvor din munte.

About Redacţia REPLICA