Oportunităţi de câştig oferite de Europa League

Articolul a fost vizualizat de 886 ori

Astăzi se disputa a patra etapă a fazei grupelor Europa League. După primele trei etape s-au conturat echipele care vor lupta pentru calificarea în fazele superioare ale competiţiei. Mai sunt trei meciuri şi fiecare punct poate face diferenţa. Cred că toate echipele se vor mobiliza şi vor încerca să joace la capacitate maximă.

Ultima şansă pentru Kuban

swanseaKuban Krasnodar a reuşit să obţină un singur punct în primele trei meciuri şi astăzi îşi joacă, probabil, ultima şansă în faţa englezilor de la Swansea. Oaspeţii se clasează pe primul loc în grupă, cu şapte puncte. Cele două echipe s-au întâlnit şi în urmă cu două săptămâni. Atunci meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Ruşii trebuie să câştige acest meci pentru a păstra şanse reale de calificare, în vreme ce pentru englezi ar fi bună şi o remiză. Cred că ambele echipe vor aborda meciul prudent şi vor încerca să speculeze greşelile adversarei. Dacă scorul va rămâne egal, pe final, probabil gazdele vor forţa victoria, dar cred că nu-şi vor asuma multe riscuri în prima repriză. Meciul va fi echilibrat şi un rezultat de egalitate la pauză sau la final este foarte probabil. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,51 ne va aduce 4,08 unităţi profit.

Valencia, favorită în Elveţia

Valencia va juca astăzi pe terenul elveţienilor de la Sankt Gallen şi este favorită clară la câştigarea celor trei puncte puse în joc. Cele două echipe s-au întâlnit în Spania etapa trecută, diferenţa dintre ele fiind clară. Oaspeţii evoluează într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume, Primera Division. Gazdele joacă într-un campionat modest şi nu întâlnesc frecvent adversari de talia Valenciei. Spaniolii nu traversează o perioadă tocmai bună în campionat, clasându-se abia pe locul nouă după 12 etape. În grupele Europa League au reuşit să câştige de două ori în trei meciuri şi se luptă cu Swansea pentru prima poziţie a grupei A. Sankt Gallen a reuşit să câştige în prima etapă, în faţa codaşei Kuban, dar apoi a pierdut de două ori. În campionat se clasează pe poziţia a patra, la patru puncte în urma liderului Basel. Judecând după diferenţa de valoare şi experienţă, dar şi după diferenţa înregistrată în tur (5-1), Valencia ar trebui să câştige acest meci. Mizez 7 unităţi pe victoria spaniolilor. Cota de 2 ne va aduce 7 unităţi profit.

Revelaţia Ludogorets

Liderul Bulgariei, Ludogorets, este una dintre revelaţiile acestei ediţii de Europa League. Are trei victorii în primele trei etape şi a învins adversari precum PSV sau Dinamo Zagreb. Acestea nu sunt echipe de top în Europa, dar au o cotă respectabilă. PSV este o echipă de tradiţie în Olanda şi a avut rezultate bune în Cupa UEFA şi în Europa League. Dinamo Zagreb a dominat în ultimii ani campionatul în Croaţia şi, la prima vedere, avea prima şansă în faţa bulgarilor. Astăzi, liderul Bulgariei întâlneşte, pe teren propriu, reprezentanta Ucrainei, Cernomoreţ Odessa. Cu o victorie în această partidă şi-ar asigura matematic calificarea în primăvara europeană. Oaspeţii nu sunt o echipă de speriat, ei fiind învinşi pe teren propriu de către Ludogorets în urmă cu 14 zile. Gazdele au şanse mari să se impună. Sunt pe val atât în Europa League, cât şi în campionat. Au un moral foarte bun şi acesta îi poate ajuta să obţină victoria. Mizez 9 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,85 ne va aduce 7,65 unităţi profit.

Frankfurt, greu de învins

Nemţii de la Frankfurt sunt lideri în Grupa F, cu nouă puncte după primele trei etape, opt goluri marcate şi niciunul primit. Astăzi vor juca în deplasare, contra celor de la Maccabi Tel Aviv. Gazdele se clasează pe locul doi cu patru puncte. Oaspeţii au nevoie de victorie pentru a obţine matematic calificarea în fazele superioare ale competiţiei, dar şi remiza ar fi un rezultat bun pentru ei. Maccabi se clasează pe locul doi, la cinci puncte în spatele nemţilor. Diferenţa este mare şi foarte greu de recuperat în cele trei meciuri care se vor mai disputa până la final, dacă gazdele nu înving azi. Frankfurt joacă într-un campionat de top şi este mai puternică din toate punctele de vedere decât adversarele ei din această grupă.
În tur s-a impus cu scorul de 2-0 şi cred că astăzi va obţine cel puţin o remiză. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,32 ne va aduce 3,2 unităţi profit.

Tags: ,

About Cristi Iuhasz