Ponturi pentru pariori: Confruntarea finalului de an

Articolul a fost vizualizat de 688 ori

Săptămâna aceasta s-a încheiat campania de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, astfel încât jucătorii se pot concentra doar pe competiţiile în care sunt implicate echipele de club la care activează. Din păcate, România a fost lăsată acasă de Grecia. Cred că această ratare ar putea afecta moralul jucătorilor noştri, dar sunt profesionişti şi trebuie să meargă mai departe. La finalul săptămânii, se va disputa o nouă etapa în majoritatea competiţiilor interne şi ne vom îndrepta atenţia asupra acestora.

Derby la Târgu Jiu

fotbalSâmbătă, începând cu ora 20:00, pe stadionul din Târgu Jiu va avea loc un meci care se anunţă foarte interesant, între Pandurii şi Steaua. Oaspeţii sunt lideri în Liga 1, cu 29 de puncte, în vreme ce gazdele se clasează pe poziţia a patra, cu 26 de puncte. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf are însă trei meciuri restante, cu Astra, Chiajna şi Universitatea Cluj, pe care are şanse foarte mari să le câştige. Dacă ar fi avut un program normal, avansul Stelei faţă de urmăritoare, probabil, ar fi fost mult mai mare. Pandurii sunt o echipă de totul sau nimic pe teren propriu. În cele şapte partide disputate acasă au reuşit patru victorii şi au pierdut de trei ori. Steaua a călcat strâmb de două ori în deplasare, remizând în partidele cu Gaz Metan Mediaş şi Corona Braşov. Cred că aceste semieşecuri pot fi puse pe seama lipsei de concentrare şi pe formulele experimentale ale echipelor trimise pe teren de antrenorul roş-albaştrilor. Steaua are un lot mai valoros şi este favorită la câştigarea acestei confruntări. Echipa din Ghencea n-a mai câştigat pe terenul Pandurilor din 2008. Meciul va fi disputat, dar cred că oaspeţii se vor impune. Mizez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2,20 ne va aduce 8,4 unităţi profit.

Napoli, favorită în confruntarea cu Parma

Sezonul acesta, Napoli pare să aibă un cuvânt greu de spus în Serie A. Echipa antrenată de Rafael Benitez ocupă momentan locul trei şi le suflă în ceafă primelor clasate, Roma şi Juventus. A avut o campanie de transferuri reuşită în vară şi, cu banii încasaţi pe Cavani, a adus mai mulţi jucători valoroşi care o pot ajuta să obţină perfomanţe în Italia. Jucători precum Jose Callejon, Mertens, Higuain sau Hamsik pot face diferenţa în orice confruntare.

Sâmbătă, Napoli va primi vizita Parmei. Oaspeţii sunt o echipă de pluton în prima ligă italiană şi se clasează pe locul 11 cu 13 puncte. O mare parte dintre aceastea au fost obţinute pe teren propriu. În deplasare, echipa antrenată de Donadoni a reuşit doar două remize. Napoli este foarte puternică pe teren propriu şi în cele şase partide disputate a reuşit cinci victorii şi o remiză. Ultimele trei confruntări directe s-au încheiat cu victoria napoletanilor şi sunt şanse mari ca şi acest meci să aibă acelaşi deznodământ. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Meci deschis oricărui rezultat

Bundesliga este dominată în ultimele sezoane de Bayern Munchen şi Borussia Dortmund. Cele două echipe au avut o prestaţie foarte bună şi în Champions League, jucând finala sezonul trecut. Există o rivalitate acerbă între cele două echipe şi jucătorii vor da totul pe teren pentru a obţine victoria. Ambele echipe joacă spectaculos şi sunt puternice în ofensivă. Dortmund are avantajul terenul propriu şi, probabil, va juca la victorie acest meci. Bayern este lider în Bundesliga, cu patru puncte avans faţă de Borussia şi o victorie ar da proporţii diferenţei dintre cele două rivale. Un handicap de 7 puncte nu este uşor de recuperat în faţa unei echipe precum Bayern Munchen.

Cred că ambele echipe îşi propun victoria şi vor miza pe cartea atacului. În cinci din ultimele şase confruntări directe au marcat ambele echipe şi cred că la fel va fi şi sâmbătă. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,51 ne va aduce 5,1 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz