Ponturi pentru pariori: Şansa desprinderii

Articolul a fost vizualizat de 750 ori

Săptămâna aceasta ne vom concentra asupra competiţiilor interne. Vom miza pe două echipe care se luptă pentru locurile fruntaşe în Serie A, pe principala favorită la câştigarea Cupei României în acest sezon şi pe o echipă de top din Portugalia.

Şansa desprinderii

Andrea-PirloJuventus a reuşit s-o detroneze pe Roma din postura de lider în Serie A. Roma a condus multe etape campionatul, dar a remizat în ultimele patru etape şi a pierdut teren în faţa principalelor contracandidate. La finalul acestei săptămâni Juventus are un meci uşor pe terenul celor de la Bologna, în vreme ce Roma are un meci dificil împotriva Fiorentinei. Această conjuctură le oferă torinezilor şansa de a-şi mări avansul faţă de principala urmăritoare. Bologna a avut un parcurs slab până acum în campionat. După 14 etape, se clasează pe locul 17 cu doar 12 puncte. Pe teren propriu au înregistrat o victorie, patru remize şi două înfrângeri în şapte meciuri. Juventus a jucat tot de şapte ori în deplasare, meciuri în care a obţinut cinci victorii şi o remiză. Cele două echipe au jucat ultima dată pe terenul Bologniei în luna martie. Atunci oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0. Torinezii sunt într-o formă foarte bună şi au şase victorii consecutive în ultimele meciuri din campionat. Formei bune i se adaugă plusul de experienţă şi valoare. Acestea o fac pe Juventus favorită clară la câştigarea celor trei puncte puse în joc. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Udinese, palidă în deplasare

Sâmbătă, Napoli va primi vizita celor de la Udinese. Gazdele se clasează pe locul trei, la trei puncte în spatele ocupantei locului secund, Roma. Până acum au jucat şapte partide acasă, reuşind să obţină o victorie şi un egal. Udinese a fost înfrântă de şase ori în cele şapte meciuri disputate pe teren străin. Napoli pare o echipă solidă sezonul acesta şi cred că va avea un cuvânt greu de spus în Serie A. Jucătorii achiziţionaţi în vară s-au integrat foarte bine în echipă şi pot face oricând diferenţa. Callejon, Higuain, Mertens sau Hamsik sunt jucători de clasă, care ar trebui să răpună fără probleme o defensivă precum cea a lui Udinese. Napoli s-a impus în ultimele două meciuri disputate pe teren propriu în faţa celor de la Udinese. Cred că meciul de săptămâna aceasta va avea acelaşi deznodământ. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Luptă în trei

În Portugalia, lupta pentru câştigarea titlului de campioană este foarte încrâncenată. În această cursă sunt implicate trei echipe. Pe prima poziţie se clasează Sporting Lisabona, la egalitate de puncte cu Benfica. Porto se clasează pe locul doi, la două puncte în spatele celor două rivale. Săptămâna aceasta va primi vizita celor de la Braga şi trebuie să câştige pentru a rămâne aproape de contracandidate. Oaspeţii nu sunt o echipă de temut. În cinci meciuri disputate pe teren străin au câştigat doar şase puncte. Momentan, se clasează pe locul opt şi nu par în stare să pună probleme echipelor importante din campionat. Porto are un parcurs bun pe teren propriu. În cinci meciuri au reuşit să câştige 13 puncte, marcând zece goluri şi primind doar două. Porto a obţinut rezultate bune în ultimele meciuri disputate împotriva celor de la Braga. Are nevoie şi acum de victorie şi are forţa să obţină cele trei puncte puse în joc. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Favorită la câştigarea cupei

Steaua este favorită la câştigarea Cupei României sezonul acesta. Cred că a învăţaţ din greşeala făcută anul trecut, când a tratat cu superficialitate meciul cu Chiajna şi a fost eliminată. Astăzi va juca, pe teren propriu, cu cei de la Oţelul Galaţi. Oaspeţii traversează o perioadă grea. În ultimele cinci etape de campionat, au pierdut de patru ori şi au ajuns pe un loc retrogradabil. Steaua nu a câştigat niciun meci în luna noiembrie şi acum are şansa de a pune capăt acestei serii de rezultate negative. Ultimele patru partide disputate între cele două echipe, la Bucureşti, s-au încheiat cu victoria Stelei la un gol diferenţă. Sezoanele trecute, Oţelul era o echipă de temut în Liga 1. Acum nu mai sperie pe nimeni. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a făcut un sigur pas greşit pe teren propriu în acest campionat, remiza cu Petrolul. Cred că este favorită clară în această confruntare. Steaua are un lot mult mai valoros şi mai experimentat. Mizez 10 unităţi pe victoria „roş-albaştriilor”. Cota de 1,30 ne va aduce 3 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz