Competiţie inedită de anduranţă

Articolul a fost vizualizat de 896 ori

A treia ediţie a “buclei hunedorene” la marş va avea loc duminică, 8 decembrie.

Viorel Căciulescu

Viorel Căciulescu

30 de sportivi s-au înscris până acum la întrecere, însă lista rămâne deschisă pentru cei care vor să participe. “Avem participanţi de toate vârstele, mezina fiind Carla Sofia, de doar 8 ani, iar veterana întrecerii, dintre cei înscrişi până acum, este doamna Sonia Ioan, care are 64 de ani. Este o întrecere de anduranţă cu totul deosebită, aflată deja la cea de-a treia ediţie. Pe lângă faptul că e o distanţă apreciabilă de parcurs doar pe jos, fiecare competitor va trebui să-şi care singur mâncarea şi apa”, spune Viorel Căciulescu (foto), reprezentantul Tenis Club Siderurgica, organizatorul competiţiei.

Startul se va da duminică dimineaţa la ora 08.00, din faţa Colegiului “Iancu de Hunedoara”. Traseul va avea un total de 52 de kilometri, cu o pauză de masă şi va trece prin Silvaşu de Jos, Silvaşu de Sus, apoi pe la mănăstirea Prislop, după care se va merge “peste deal” în satul Izvoarele, cu o coborâre la Pensiunea Belvedere de la Cinciş, “întoarcerea” spre Hunedoara urmând a fi făcută prin Teliuc.

“Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care se simt în stare să facă o plimbare lungă, într-un ritm mai alert, împreună cu noi. Toţi cei care vor reuşi să termine acest test de anduranţă vor primi o diplomă care le va certifica performanţa”, adaugă Viorel Căciulescu.

Tags:

About Ciprian Iancu