Magazinul Kadett, un refugiu montan în mijlocul oraşului

Articolul a fost vizualizat de 1,609 ori

Împătimiţii de sporturi montane şi de drumeţii în natură au un partener de încredere în Deva. Povestea lui a început cu 15 ani în urmă şi de atunci a făcut eforturi pentru a deveni din ce în ce mai bun, pentru a oferi soluţii optime oamenilor care apelează la serviciile sale. Astăzi, pe lângă hunedoreni, îi trec pragul şi oameni din judeţele vecine.

Anotimpul adrenalinei

Magazinul Kadett din Deva

Magazinul Kadett din Deva

Deşi ne crează câteva dificultăţi, iarna este anotimpul potrivit pentru persoanele cu spirit tânăr, care au un stil de viaţă activ. Dacă faci parte din această categorie şi nu pierzi nicio ocazie de a te simţi bine, probabil ţi-ai planificat o vacanţă la munte. Fie că mergi la schi, fie că vrei doar să te bucuri de natură şi de peisajele montane, cu siguranţă vei avea o vacanţă reuşită şi-ţi vei încărca bateriile pentru noul an. O astfel de vacanţă nu este foarte costisitoare. Avem norocul de a “găzdui”în judeţul nostru câteva staţiuni în care putem ajunge foarte repede şi în care ne putem caza la preţuri rezonabile. Pentru a ne putea bucura în siguranţă de avantajele unui concediu la munte, trebuie să ne echipăm corespunzător.

Apelează la profesionişti

Când vine vorba de siguranţa şi sănătatea ta, nu trebuie să faci compromisuri. Solicită părerea unei persoane calificate, care îţi poate recomanda un echipament potrivit pentru nevoile tale, în funcţie de zona montană în care mergi şi de activităţile pe care vrei să le desfăşori acolo. Pe Internet găseşti o mulţime de informaţii, dar, din păcate, de multe ori acestea nu corespund cu realitatea. Decât să vă bazaţi pe părerile unor necunoscuţi, mai bine apelaţi la serviciile unui magazin specializat în vânzarea de echipamente şi accesorii pentru sporturi şi drumeţii montane. La noi în judeţ, Kadett este singurul magazin de acest fel. Acesta este amplasat în Deva, pe Bulevardul Decebal.

Soluţii personalizate

kadett2Specialiştii de la magazinul Kadett îţi oferă consultanţă şi te ajută să alegi echipamentele şi accesoriile de care ai nevoie. Aceştia vor avea grijă să alegi produse care să-ţi satisfacă nevoile şi să nu cheltuieşti mai mult decât este cazul. Oferta diversificată vă permite să vă configuraţi cum vreţi echipamentul. Magazinul Kadett a echipat alpinişti profesionişti, care au ajuns pe cele ma înalte vârfuri ale lumii. Vă poate oferi echipamente profesionale, dar şi produse la preţuri accesibile.

Se pune accent pe calitate

Deşi oferă clienţilor produse la preţuri accesibile, cei de la magazinul Kadett vor să menţină calitatea la un nivel înalt. Majoritatea poduselor pentru iarna sunt importate de la producători care vând în toată lume. Aceştia şi-au construit un brand respectat şi apreciat de împătimiţii sporturilor de iarnă. În viitorul apropiat, probabil începând cu această primăvară, vom putea găsi mai multe produse româneşti la magazinul din Deva. Reprezentanţii acestuia au căutat timp îndelungat echipamente şi accesorii produse la noi în ţară, la acelaşi standard de calitate cu cele de import.

Reduceri pentru produsele outlet

kadett3Producătorii echipamentelor şi a accesoriilor fac în fiecare an modificări în designul acestora. Magazinul Kadett vă oferă cele mai noi produse, dacă doriţi să fiţi la curent cu ultimele tendinţe, dar şi produse de anul trecut la un preţ mai mic. Astfel, puteţi beneficia de aceeaşi calitate plătind mai puţin. Acestor promoţii li se adaugă şi lichidările de stoc.

Cadouri de sezon

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt aproape şi ne aflăm în luna cadourilor, magazinul Kadett s-a aprovizionat cu o mulţime de produse care pot fi oferite cadou persoanelor dragi. Aceste produse au un aspect plăcut şi o utilitate pentru cei care se vor bucura de ele. Dacă mergi la munte şi vrei să-ţi alegi echipamentul potrivit. Dacă nu vrei să cumperi acum, dar vrei să arunci o privire asupra echipamentelor şi accesoriilor de iarnă. Dacă vrei să ceri sfatul unui specialist sau să cumperi un cadou potrivit pentru o persoană dragă. Dacă ai un spirit tânăr şi trăieşti viaţa din plin. Magazinul Kadett te aşteaptă de luni până vineri, între orele 9:00 şi 18:00, şi sâmbăta de la 10:00 până la 13:00, în Deva, pe Bulevardul Decebal, bloc P, parter. Informaţii la telefon 0254-216.602.

kadett4 kadett5 kadett6

About Cristi Iuhasz