Ponturi pentru pariori: Obligate să câştige

Articolul a fost vizualizat de 745 ori

Primera Division şi Serie A sunt două dintre campionatele interesante în acest sezon. În Spania, Atletico Madrid poate să pună capăt supremaţiei Realului şi a Barcelonei. Rămâne de văzut cât poate continua constanţa rezultatelor bune. În Italia, Roma şi Napoli, se luptă cu campioana Juventus pentru primul loc. Lupta este crâncenă şi orice punct pierdut poate fi decisiv.

Meci greu pentru Napoli

Napoli traversează o perioadă favorabilă şi are şanse mari de a ocupa un loc pe podium la finalul acestui sezon. Rafael Benitez are la dispoziţie jucători de mare valoare şi a reuşit să construiască o echipă redutabilă. Higuain şi Callejon formează un cuplu foarte bun de atac şi au marcat împreună aproape jumătate dintre golurile napoletanilor. Napoli ocupă poziţia a treia în clasament, la trei puncte în spatele ocupantei locului doi, Roma.

La finalul acestei săptămâni, vor juca pe terenul celor de la Cagliari. Gazdele se clasează pe locul 12 şi, în ciuda poziţiei modeste în clasament, reprezintă o echipă incomodă pe teren propriu. În cele opt meciuri disputate până acum, au reuşit să obţină patru victorii şi trei remize. Oaspeţii au jucat de şapte ori în deplasare şi au obţinut cinci victorii. Ultimele trei confruntări directe au fost câştigate de către Napoli şi, probabil, meciul de sâmbătă va avea acelaşi deznodământ. Oaspeţii sunt mai puternici şi cred că se vor impune.

Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2,05 ne va aduce 8,4 unităţi profit.

Juventus, de neoprit

Juventus are un parcurs foarte bun în Serie A şi după 16 etape este lider în campionat, cu un avans de cinci puncte faţă de principala urmăritoare, Roma. La finalul acestei săptămâni vor juca pe terenul celor de la Atalanta. Pentru a nu pierde teren în faţa contracandidatelor, Juventus trebuie să obţină cele trei puncte puse în joc. Atalanta a obţinut rezultate bune pe teren propriu, dar în această confruntare are şanse mici de izbândă. Oaspeţii sunt într-o formă foarte bună. Au câştigat ultimele opt meciuri din Serie A şi au un moral foarte bun. În ultimele opt întâlniri directe, Juventus a reuşit şase victorii şi o remiză. Este favorită şi în acest meci. Cred că echipa torineză va fructifica plusul de valoare, experienţă şi moral. Va câştiga partida şi va rămâne la cel puţin cinci puncte în faţa Romei.

Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Barcelona poate pierde primul loc

Atletico Madrid are un sezon excepţional până acum şi a egalat Barcelona în clasament. Momentan, madrilenii ocupă poziţia secundă. Ambele echipe au un golaveraj de plus 34, dar Barcelona a marcat cu un gol mai mult. Atletico joacă pe teren propriu cu Levante şi are şanse mari să se impună la o diferenţă confortabilă. Barcelona joacă pe terenul celor de la Getafe. La prima vedere, meciul nu pare dificil. Catalanii trebuie să câştige cele trei puncte puse în joc. Orice pas greşit împotriva unei echipe fără mari pretenţii poate conta mult la finalul sezonului. În ultimele trei confruntări directe, Barcelona a marcat 14 goluri şi a încasat doar două. În mod normal, nu va avea probleme în acest meci.

Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz