Ponturi pentru pariori: Luptă crâncenă la vârf

Articolul a fost vizualizat de 921 ori

Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra campionatelor din Portugalia şi Olanda. Lupta pentru titlu este foarte strânsă în aceste campionate şi liderul se poate schimba de la o etapă la alta. Vom avea parte de meciuri foarte interesante, care ne pot aduce profit.

Meci de trei puncte pentru Sporting

sporting benficaSporting Lisabona a pierdut poziţia de lider în prima ligă din Portugalia după remiza înregistrată săptămâna trecută pe terenul celor de la Estoril. Benfica a reuşit să profite de pasul greşit făcut de cei de la Sporting şi a devansat echipa din Lisabona în clasament. Cele două echipe sunt despărţite de două puncte şi lupta rămâne încinsă. La finalul acestei săptămâni, Sporting are un meci care la prima vedere pare facil, în deplasare, contra celor de la Arouca. Echipa gazdă se află în partea inferioară a clasamentului, pe locul 13, cu 15 puncte acumulate în 15 etape. Pe teren propriu a jucat opt meciuri, în care a reuşit să obţină două victorii şi o remiză. Sporting a avut un parcurs mult mai bun pe teren străin, obţinând cinci victorii şi o remiză în şapte etape. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi experienţă. Gazdele luptă pentru evitarea retrogradării, în timp ce oaspeţii au şanse mari de a câştiga titlul de campioană. Mizez 10 unităţi pe victoria celor de la Sporting. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Roda, în cădere liberă

Roda a fost în ultimii ani o echipă competitivă în prima ligă din Olanda, dar în momentul de faţă se clasează pe locul 15, foarte aproape de zona retrogradabilă. La finalul acestei săptămâni, va juca pe terenul celor de la Heerenveen, o echipă aflată în lupta pentru un loc de cupă europeană.  Oaspeţii traversează o perioadă slabă, înregistrând patru înfrângeri şi o remiză în ultimele cinci meciuri. Gazdele au avut un parcurs acceptabil pe teren propriu. În nouă meciuri au reuşit cinci victorii şi o remiză. Cu o victorie în această partidă ar rămâne aproape de Feyenoerd, pentru un loc care asigură participarea în Europa League sezonul viitor. În confruntările directe, Heerenveen nu a mai câştigat din 2011, dar cred că sâmbătă va reuşi o nouă victorie. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 5,2 unităţi profit.

Şansă pentru Vitesse

Vitesse se clasează pe poziţia secundă în Eredivisie, la egalitate de puncte cu liderul Ajax. La finalul acestei săptămâni, Ajax are un meci dificil împotriva celor de la PSV. Vitesse ar putea profita de un eventual pas greşit al liderului, dacă va învinge în partida pe care o va disputa în deplasare contra celor de la Zwolle. Gazdele se clasează în a doua parte a clasamentului, pe locul 11. Pe teren propriu sunt greu de învins. În nouă meciuri a pierdut doar de două ori. Vitesse a obţinut cinci victorii şi trei remize în zece partide disputate pe teren străin. Cred că această confruntare va fi echilibrată, dar Vitesse este echipa mai bună şi are câteva atuuri pe care le-ar putea fructifica. Oaspeţii s-au impus de cinci ori în ultimele şase întâlniri directe şi sunt şanse mari ca acest meci să aibă acelaşi deznodământ. Mizez 7 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,80 ne va aduce 5,6 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz