Ponturi pentru pariori: Bundesliga revine în prim-plan

Articolul a fost vizualizat de 915 ori

Săptămâna aceasta, reîncepe Bundesliga, una dintre cele mai spectaculoase competiţii ale fotbalului european. Nemţii şi-au încărcat bateriile şi sunt gata să ne ofere noi confruntări spectaculoase.

Un nou început pentru Dortmund

fotbalÎn prima parte a acestui sezon, Borussia Dortmund nu a reuşit să se ridice la nivelul din sezonul trecut. Jocul mai slab se reflectă în clasament. Borussia ocupă locul patru şi este la 12 puncte în spatele liderului Bayern Munchen. Pe locul trei se clasează Monchengladbach, echipa care va juca contra celor de la Bayern etapa aceasta. Dacă echipa antrenată de Guardiola învinge, Dortmund poate urca pe locul trei. Echipa lui Kloop va primi vizita celor de la Augsburg. Oaspeţii sunt o echipă de mijlocul clasamentului, cu un randament slab în deplasare. Au jucat pe teren străin de nouă ori şi au reuşit să obţină două victorii şi două remize. Borussia, deşi nu traversează o perioadă bună, este o echipă puternică pe teren propriu. În nouă etape a reuşit şase victorii. Acest meci le oferă gazdelor şansa de a porni cu dreptul acest an. O victorie le-ar da elan şi încredere. Augsburg este un adversar facil pentru o echipă care în lot jucători cum sunt cei de la Dortmund. Sezonul trecut Borussia s-a impus de două ori, marcând în ambele partide câte patru goluri. Cred că acest meci va avea un deznodământ similar. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,35 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

Leverkusen, ghimpele din coasta bavarezilor

Anul acesta, principala competitoare a celor de la Bayern pare a Frankfurt. Echipa antrenată de Hyypia se află pe a doua treaptă a podiumului, la şapte puncte în spatele bavarezilor. Acest handicap este greu de surmontat, deoarece Bayern face foarte puţini paşi greşiţi. În cele 16 etape disputate până acum a pierdut doar patru puncte, în urma a două remize. Pentru a-şi păstra şansele infime de a o depăşi pe Bayern, Lerverkusen nu are voie să facă paşi greşiţi în confruntările cu echipele modeste din prima ligă germană. O astfel de confruntare va avea loc sâmbătă, când echipa lui Hyypia va juca în deplasare pe terenul celor de Freiburg. Gazdele se află pe poziţia a 16-a şi sunt implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Ambele echipe au nevoie mare de victorie şi vor da ce au mai bun pe teren, dar Leverkusen este echipa mai valoroasă şi are şanse mari să câştige acest meci. A mai jucat de opt ori pe teren străin în acest sezon şi a obţinut cinci victorii. Sezonul trecut, cele două echipe s-au confruntat de trei ori, două partide au fost câştigate de Leverkusen şi una s-a încheiat la egalitate. Mizez 8 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,75 ne va aduce 6 unităţi profit.

Hannover, ciuca bătăilor în deplasare

Hannover este echipa contrastelor în acest sezon de Bundesliga. Pe teren propriu este o echipă redutabilă, reuşind cinci victorii şi trei remize în nouă meciuri, dar în deplasare nu a reuşit să câştige nici măcar un punct, fiind învinsă de opt ori în opt etape. Etapa aceasta este foarte probabil ca Hannover să contabilizeze cea de-a noua înfrângere pe teren străin. Va juca pe terenul celor de la Wolfsburg. Gazdele au avut un parcurs bun până acum şi se clasează pe locul cinci, la două puncte în spatele celor de la Dortmund. Pe teren propriu au jucat de opt ori şi au obţinut şase victorii şi o remiză. Wolsburg a câştigat cele două confruntări de sezonul trecut şi are şanse mari să câştige şi acest meci. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

PSG, favorită la titlu

PSG este favorită clară la câştigarea titlului de campioană a Franţei şi în acest sezon. Monaco a achiziţionat câţiva jucători foarte valoroşi înainte de începerea acestui campionat, dar nu a reuşit să ajungă la nivelul parizienilor. PSG este o echipă mai matură şi mai pragmatică. În această etapă va juca în deplasare contra celor de la Guingamp. Gazdele se clasează pe locul 14 şi nu pot emite mari pretenţii în faţa unui adversar de talia celui pe care-l întâlneşte acum. Între cele două echipe există o diferenţă clară de mentalitate, valoare şi experienţă. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz