Conferinţă în premieră: Brian Tracy, expertul în succes, la Cluj şi Bucureşti

Articolul a fost vizualizat de 4,775 ori

Brian Tracy, autorul „Psihologiei succesului” şi omul care i-a învăţat secretele reuşitei pe unii dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din întreaga lume, vine în România în luna martie. El va susţine două seminarii, la Cluj şi Bucureşti, la care sunt aşteptaţi oameni din toată ţară, interesaţi de dezvoltare profesională şi personală. 

Brian Tracy

Brian Tracy

Numit „Maximum Achievement”, evenimentul le va dezvălui celor interesaţi de o investiţie în propria persoană principii dovedite, care aduc rezultate pe termen lung. Brian Tracy a creat peste 300 de cărţi audio şi programe de dezvoltare video, inclusiv cel mai bine vândut program din toată lumea, Psihologia succesului, care a fost tradus în peste 20 de limbi. Născut într-o familie săracă, fără a fi înconjurat de modele de succes sau de lideri care să îl inspire, el a învins toate neajunsurile aduse de situaţia sa, a dezvoltat afaceri de succes în sectorul privat american, iar apoi a fondat un adevărat imperiu ca life coach şi consultant business.

Participanţii la seminar vor învăţa care sunt cei mai importanţi trei factori care ne influenţează viaţa şi cum pot fi folosiţi în avantajul nostru; care este adevăratul motiv pentru care unele persoane şi companii au mai mult succes decât altele şi cum putem aplica acest lucru în propria activitate, dar şi care este modul în care gândesc cei mai de succes oameni din lume, dedus din cele peste 350.000 de interviuri realizate de Brian Tracy în zeci de ani de activitate. Experienţa lui Brian Tracy include atât principii de afaceri (valorile, misiunea şi viziunea unei companii, independenţa financiară, descoperirea avantajelor competitive), cât şi personale (tehnici de concentrare, metode de a debloca abilităţi înnăscute, precum creativitatea sau inovaţia).

„Nu întâlneşti un om ca Brian Tracy în fiecare zi; în Statele Unite, oamenii de afaceri care apelează la el plătesc sute sau chiar mii de euro pentru a beneficia de expertiza lui. Noi am vrut să îl aducem la Cluj şi Bucureşti în cadrul unui eveniment cât mai accesibil, de care să se poată bucura un număr cât mai mare de oameni. Brian Tracy te poate învăţa pas cu pas ce trebuie să faci pentru a avea succes în viaţa personală şi în afaceri. Este o miză imensă, dar tocmai acesta e talentul lui Brian: ştie cum să te ajute să vezi lucrurile într-o nouă lumină, cum să te ajute să îndeplineşti ţeluri mari pe baza unor principii simple, cu efecte rapide”, spune Lorand Soares Szasz, business coach şi organizatorul evenimentului.

Sistemul succesului dezvoltat de Brian Tracy porneşte de la „numitorul economic” prezent în patru zone critice ale vieţii, se bazează pe o orientare continuă spre viitor şi dezvoltă o metodă în şapte paşi care garantează că anul viitor vei putea obţine mai mult decât în anii anteriori.

„Adevăraţii lideri nu se nasc, ci se formează prin investiţii continue în propria persoană. Totul porneşte de la principii personale foarte clare, precum integritatea, înţelepciunea şi tenacitatea, aplicate mai apoi în contexte de business. Trebuie să ştii ce îţi doreşti şi să ai un drum clar spre succes, iar ceea ce îmi doresc eu pentru 2014 este să vă întâlnesc şi să vă ajut să vă atingeţi obiectivele personale şi de business mai repede decât vă imaginaţi că este posibil”, este mesajul lui Brian Tracy, transmis prin intermediul organizatorilor seminarului său.

Conferinţa „Maximum Achievement” de la Cluj a lui Brian Tracy va avea loc la hotel Grand Italia, în data de 25 martie 2014, pe parcursul întregii zile. La Bucureşti, evenimentul va acea loc în 27 martie, într-un spaţiu care va fi anunţat în timp util. Mai multe informaţii despre acest eveniment se pot găsi pe www.transilvaniabizseminars.ro.

About Cristi Iuhasz