Ponturi pentru pariori: Liga 1 revine în prim-plan

Articolul a fost vizualizat de 754 ori

Săptămâna aceasta vom avea din nou meci oficial în Liga 1. Steaua va da startul părţii secunde a acestui campionat. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf se clasează pe poziţia a treia în Liga 1, dar are două restanţe. Acesta este motivul pentru care Steaua începe meciurile oficiale mai devreme. Prima restanţă se va disputa mâine. “Roş-albaştrii” o vor întâlni pe propriul teren pe Concordia Chiajna. Oaspeţii ocupă locul zece în clasament, cu 25 de puncte acumulate în 18 etape.

Steaua atacă primul loc

Steaua este singura echipă neînvinsă în această ediţie de campionat. Pe teren propriu a avut un parcurs foarte bun. În şapte meciuri a obţinut şase victorii şi o remiză contra celor de la Petrolul Ploieşti. Cu o victorie în această confruntare ar depăşi echipa lui Cosmin Contra în clasament şi ar egala-o pe Astra. Steaua nu a făcut multe achiziţii în această pauză competiţională. Cele mai sonore transferuri sunt cele a lui Keşeru şi Sânmărtean. Aceştia pot aduce o îmbunătăţire în jocul ofensiv al Stelei. După plecarea lui Bourceanu, se zvoneşte că Reghecampf intenţionează să treacă la un sistem de joc cu un singur închizător. Dacă se va întâmpla aşa, probabil echipa din Ghencea va înscrie mai des şi va face mai mult spectacol.

Chiajna nu poate avea mari pretenţii de la această confruntare. Foarte probabil va încerca să se organizeze bine în apărare şi să dea lovitura pe contraatac. Va fi foarte greu să reziste în faţa Stelei. Jucători precum Chipciu, Tănase, Stanciu sau Sânmărtean pot dezechilibra în orice moment o defensivă precum cea a Concordiei. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare, experienţă şi mentalitate. Cred că Steaua va fructifica această diferenţă şi va obţine cele trei puncte puse în joc. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,30 ne va aduce 3 untităţi profit.

Villareal, revelaţia campionatului

Villareal este, probabil, revelaţia acestui sezon în Primera Division. Sezonul trecut a jucat în liga a doua. Sezonul acesta are şanse de a obţine un loc care să-i permită participarea în ediţia viitoare a Champions League. A obţinut 12 victorii şi patru remize în 23 de etape. Pe teren propriu a jucat 12 meciuri, în care a reuşit şapte victorii şi trei remize. La finalul acestei săptămâni va primi vizita celor de la Celta Vigo. Oaspeţii se clasează pe locul 11, cu 26 de puncte obţinute în 23 de etape.

Pe teren străin au fost o echipă de totul sau nimic. În 11 meciuri au înregistrat patru victorii şi şapte înfrângeri. Celta este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Pe terenul celor de la Villareal are şanse mici de a obţine cel puţin un punct. Villareal este puternică pe teren propriu şi are prima şansă în această confruntare. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Luptă strânsă în Primera Division

Primera Division ne oferă o situaţie nemaintâlnită în ultimii ani. După 23 de etape, trei echipe sunt implicate în lupta pentru titlul de campioană. Atletico Madrid nu a fost egalată la puncte de Real Madrid şi Barcelona. Probabil, această ediţie de campionat ne va ţine în suspans până la final. Etapa aceasta, Real are un meci uşor pe terenul celor de la Getafe. Gazdele au ca obiectiv menţinerea în prima ligă şi nu au în lot jucători foarte valoroşi.

Oaspeţii traversează o perioadă bună şi pot trece fără probleme de o echipă precum Getafe. “Galacticii” au mare nevoie de victorie pentru a nu pierde teren în lupta cu contracandidatele la titlu. Cred că nu se pot împiedica în această confruntare şi pariez 10 unităţi pe vitoria lor. Cota de 1,30 ne va aduce 3 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz