Ponturi pentru pariori: Luptă strânsă la vârf

Articolul a fost vizualizat de 593 ori

Etapa aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra campionatelor din Anglia, Italia, Spania şi România. Voi miza pe echipele implicate în lupta pentru câştigarea titlului de campioană.

Victoria, singura variantă pentru Arsenal

fotbalArsenal a făcut trei paşi greşiţi în ultimele cinci etape şi a pierdut poziţia de lider în faţa celor de la Chelsea. La finalul acestei săptămâni, va juca pe teren propriu, împotriva unei echipe aflate pe loc retrogradabil, Sunderland. Oaspeţii au obţinut doar 24 de puncte în 25 de etape şi se clasează pe locul 18. Pe teren străin au jucat de 12 ori şi au obţinut trei victorii şi patru remize. Arsenal este o forţă pe teren propriu. În 13 etape a obţinut nouă victorii şi trei remize. În confruntarea cu Sunderland este favorită clară. Echipa antrenată de Wenger are nevoie de victorie pentru a rămâne foarte aproape de Chelsea sau pentru a trece pe prima poziţie în cazul în care echipa lui Mourinho nu câştigă meciul cu Everton. Sezonul trecut, Arsenal s-a impus în ambele confruntări directe cu Sunderland. Cred că meciul de săptămâna aceasta va avea acelaşi deznodământ. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,30 ne va aduce 3 unităţi profit.

Deplasare uşoară pentru Roma

AS Roma a pierdut de câteva etape poziţia de lider în Serie A. Juventus a preluat conducerea şi Roma trebuie să câştige meciul de pe terenul celor de la Bologna pentru a se apropia la şase puncte de torinezi. Roma a pierdut multe puncte pe teren străin. În 11 etape a obţinut şase victorii, patru remize şi a pierdut o dată. Acum are un meci care la prima vedere pare uşor, pe terenul celor de la Bologna. Gazdele se clasează pe locul 16, cu 21 de puncte după 24 de etape. În 12 etape au câştigat doar de două ori şi au şanse foarte mici de a obţine un rezultat bun în faţa unei echipe de talia Romei.

În ultimul meci direct, oaspeţii s-au impus cu 5-0. Forma este un alt as din mânecă al oaspeţilor. În ultimele cinci etape au obţinut patru victorii şi o remiză, în vreme ce Bologna a câştigat o dată, a remizat de două ori şi a înregistrat două înfrângeri. Cred că Roma va fructifica plusul de valoare, experienţă, moral şi formă. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Atletico Madrid, umăr la umăr cu Barça şi Real

Primera Division este în continuare condusă de trei echipe care au acelaşi număr de puncte. Atletico Madrid, Barcelona şi Real Madrid au câte 60 de puncte după 24 de etape. Lupta pentru titlul de campioană este foarte strânsă şi nicio echipă nu-şi permite paşi greşiţi. Atletico va juca pe terenul Osasunei în această etapă. Gazdele se clasează pe locul 14 în prima ligă din Spania. În 11 meciuri disputate pe teren propriu s-au impus de patru ori, au obţinut două remize şi au înregistrat cinci înfrângeri. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare. Atletico are un sezon foarte bun. Practică un joc de calitate şi a obţinut 19 victorii în 24 de etape. Este constantă atât pe teren propriu, cât şi în deplasare şi are prima şansă în această confruntare. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Deja vu pentru Steaua

Luni, Steaua va juca în deplasare pe terenul Concordiei Chiajna. Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată în urmă cu câteva zile. Atunci echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf
s-a impus categoric cu scorul de 4-0. Steaua a revenit pe prima poziţie în Liga 1 şi are un avans de trei puncte în faţa celor de la Astra Giurgiu. A început în forţă acest an, cu două victorii, şase goluri marcate şi niciun gol primit. „Roş-albaştrii” joacă bine şi au şanse mari de a câştiga titlul de campioană şi în acest sezon. Chiajna nu a pus probleme în confruntarea din 14 februarie şi, probabil, n-o va face nici acum. În câteva zile, datele problemei nu se pot schimba semnificativ. Mizez 10 unităţi pe victoria Stelei. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz