Ponturi pentru pariori: Meci de gală în Liga 1

Articolul a fost vizualizat de 809 ori

Etapa aceasta, capul de afiş îl ţine confruntarea dintre Steaua şi Dinamo. De obicei, în meciurile cu o asemenea încărcătură emoţională se poate întâmpla orice. De data aceasta, rezultatul este previzibil şi acest meci ne poate aduce profit. De pe urma acestui meci dificil pentru Dinamo, poate câştiga şi Pandurii Târgu Jiu. Un alt meci interesant este cel pe care Chelsea îl va juca pe terenul celor de la Fulham. Confruntarea pare a fi una facilă pentru echipa antrenată de Mourinho.

Derby dezechilibrat

fotbalSâmbătă, Steaua va primi vizita eternei rivale, Dinamo. Între cele două echipe există o rivalitate mare şi mobilizarea va fi maximă la acest meci. Ambele echipe vor da totul pe teren pentru a obţine un rezultat favorabil. În ultimii ani, Steaua a pus monopol pe victorie în acest derby. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a câştigat ultimele şase confruntări directe. Meciul de la finalul acestei săptămâni va avea, probabil, acelaşi deznodământ. Steaua este cea mai în formă echipă din Liga 1. A câştigat cele trei partide disputate în acest an, marcând zece goluri şi primind doar unul. Pe lângă forma mai bună, Steaua are şi alte atuuri. Valoarea lotului este mult mai mare. Jucătorii Stelei şi-au confirmat valoarea sezonul trecut şi, în comparaţie cu adversarii din Liga 1, formează o echipă foarte puternică. Dinamo este într-o fază de construcţie. Are jucători tineri care sunt la început de carieră.
Terenul propriu este un alt as din mânecă al celor de la Steaua. Meciul se va juca în Ghencea şi atmosfera va fi incendiară. Publicul poate împinge de la spate echipa gazdă şi-i poate timora pe oaspeţi. Steliştii au jucat nouă meciuri pe teren propriu şi au obţinut opt victorii şi o remiză. Dinamo a jucat de nouă ori pe teren străin şi a obţinut două victorii şi trei rezultate de egalitate. „Câinii roşii” au pornit cu stângul acest an şi au pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Viitorul. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Debut pe teren propriu

Pandurii Târgu Jiu vor juca primul meci din acest an pe teren propriu, în compania celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Oaspeţii nu au obţinut rezultate bune pe teren străin în acest campionat, câştigând doar un meci în nouă etape. Forţa echipei a scăzut după plecarea lui Miriuţă la CFR Cluj şi cred că moldovenii pornesc cu şansa a doua în această confruntare.
Pandurii se clasează pe locul patru şi luptă pentru clasarea pe un loc de cupă europeană. O victorie în acest meci le-ar putea aduce distanţarea la cinci puncte faţă de principala contracandidată, Dinamo. Echipa din „Ştefan ce Mare” are un meci dificil în Ghencea şi este foarte probabil să nu obţină niciun punct.
Cred că Pandurii se vor impune şi mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,75 ne va aduce 6 unităţi profit.

Chelsea, favorită clară

Chelsea este lider în Premier League şi are un punct avans în faţa celor de la Arsenal. În 27 de etape a reuşit să obţină 60 de puncte. În această etapă vor juca pe terenul echipei clasate pe ultimul loc, Fulham. Gazdele au un sezon foarte prost. În 27 de meciuri au obţinut doar 21 de puncte şi le va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare. Un duel între prima şi ultima clasată pare la prima vedere foarte dezechilibrat.

Chelsea este foarte motivată să câştige. Are nevoie de victorie pentru a rămâne pe primul loc. Fulham este într-o formă slabă şi a pierdut ultimele trei partide de pe teren propriu. Diferenţa de valoare dintre jucătorii celor două echipe este evidentă şi cred că echipa antrenată de Mourinho se va impune. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz