Ponturi pentru pariori: Săptămâna cupelor

Articolul a fost vizualizat de 1,365 ori

Astăzi vom avea parte de al doilea derby Steaua – Dinamo al acestei primăveri. Cele două echipe s-au mai întâlnit pe 1 martie, în campionat. Meciul s-a disputat în Ghencea şi s-a încheiat la egalitate, 1-1. Acum cele două echipe joacă în semifinalele Cupei României şi se bat pentru un loc în finală.

“Roş-albaştrii”, favoriţi pe Arena Naţională

steaua-dinamoAmbele partide din semifinala în care se vor înfrunta Steaua şi Dinamo vor avea loc pe Arena Naţională. Astăzi, Steaua este echipa gazdă şi va beneficia de suportul publicului. Pe lângă acest suport, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf are şi alte atuuri. Steaua este echipa mai valoroasă şi mai experimentată. Are jucători tehnici care pot face diferenţa în orice moment. Cred că nu se va repeta istoria de la meciul din campionat. Atunci, steliştii n-au avut luciditate şi au jucat sub potenţialul lor. Dinamo s-a mobilizat foarte bine şi a reuşit să-şi depăşească condiţia de outsider. Probabil, Steaua şi-a învăţat lecţia după acel meci şi nu va repeta greşelile.

Echipa din Ghencea are un parcurs foarte bun pe teren propriu în acest sezon. În Liga 1 a jucat 11 meciuri acasă şi a reuşit 9 victorii şi două remize. A înscris de 31 de ori şi a primit doar patru goluri. Dinamo are rezultate modeste în deplasare. În 11 etape a obţinut trei victorii şi patru remize. A înscris doar nouă goluri şi a primit 11. Steaua va încerca să câştige acest meci şi să-şi asigure, în mare parte, calificarea. Toate datele ne îndrumă spre o victorie a gazdelor. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Meci deschis oricărui rezultat

Cupa Olandei ne oferă astăzi un meci foarte interesant. Alkmaar primeşte vizita celor de la Ajax. Gazdele se clasează abia pe locul 7 în campionat, dar pe teren propriu sunt o echipă puternică şi au obţinut zece victorii şi trei remize în 15 etape. Ajax este lider în Eredivisie, dar pe teren străin a făcut mulţi paşi greşiti. În 14 etape a înregistrat şase victorii, şase remize şi două înfrângeri.

În ultimele şase confruntări directe dintre cele două echipe s-au marcat 26 de goluri. În patru dintre acestea au marcat ambele echipe. Cred că meciul va fi foarte disputat şi ambele echipe au şanse să obţină victoria. În campionatul Olandei, de obicei se marchează mult şi mă aştept la un meci cu goluri. Cred că se vor marca cel puţin trei goluri. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

PSG nu are concurenţă în Franţa

După ce Lyon a dominat câţiva ani la rând campionatul în Franţa, a venit rândul celor de la PSG să domine autoritar. Investiţiile din ultima vreme nu au rămas fără ecou şi sunt răsplătite cu performanţe. Pe plan intern, PSG nu are nicio problemă şi va câştiga fără emoţii campionatul. În Champions League a reuşit să ajungă în faza sferturilor de finală şi va juca împotriva celor de la Chelsea. Au şanse să treacă de echipa antrenată de Mourinho. La finalul acestei săptămâni va juca în deplasare contra celor de la Nice. Gazdele sunt o echipă de jumătatea clasamentului şi ocupă locul 11 în campionat. Pe teren propriu au obţinut nouă victorii şi două remize în 15 etape. PSG a avut un parcurs constant atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. Are un lot mult mai valoros şi cred că se va impune. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz