PNL Hunedoara – pentru sănătatea Hunedoarei şi a hunedorenilor!

Articolul a fost vizualizat de 1,746 ori

Weekend plin pentru membrii Partidului Naţional Liberal din municipiul de pe Cerna. ecologizare hunedoara pnlSub genericul “Sănătatea ta contează!” şi cu ajutorul câtorva asistente medicale, hunedorenii care au venit să facă piaţa în dimineaţa zilei de 29 martie au beneficiat de un test gratuit de măsurare a glicemiei şi, în plus, li s-a măsurat şi tensiunea arterială. Iniţiativa a fost foarte bine primită, nefiind nici prima, dar nici ultima acţiune de acest gen pe care membrii PNL o desfăşoară lunar în diferite locaţii ale municipiului.

Iar dacă “Sănătatea ta contează!”, pentru tinerii liberali ai Hunedoarei contează la fel de mult şi “sănătatea” oraşului. În acest sens, în urma sesizărilor primite la cabinetul parlamentar al deputatului liberal Hărău Eleonora Carmen, tinerii liberali şi-au suflecat mânecile şi s-au apucat de treabă. Zona ţintă: un teren situat în cartierul Micro 7 care a devenit un focar de infecţie pentru locuitorii din împrejurimi, după ce “binevoitori” lipsiţi de simţ civic au umplut zona cu deşeuri de toate felurile. În ajutorul tinerilor liberali au venit şi mulţi alţi voluntari, locuitori ai cartierului, precum şi enoriaşii Bisericii “Maranatha”, care se află în imediata vecinătate a zonei cu pricina.

În final, tinerii liberali au făcut un apel către toţi locuitorii municipiului Hunedoara, pe care i-au rugat să participe la astfel de acţiuni şi, în special, să păstreze curăţenia, mulţumindu-i în mod deosebit deputatului liberal al Hunedoarei, doamnei Hărău Eleonora Carmen, care a contribuit în mod deosebit la buna desfăşurare a acestei acţiuni de ecologizare.

Red. Daniela Logofătu – Secretar Tineretul Naţional Liberal jud. Hunedoara

About Redacţia REPLICA