Ponturi pentru pariori: Luptă dramatică în Anglia şi Spania

Articolul a fost vizualizat de 901 ori

Etapa aceasta vom paria pe echipe implicate în lupta pentru câştigarea titlului de campioană. Liverpool, Steaua şi Atletico Madrid au şanse mari de a câştiga şi ne pot aduce profit. 

Liverpool preia conducerea

fotbalLiverpool traversează o perioadă foarte bună şi are şanse mari de a câştiga titlul de campioană în Premier League. În ultimii ani, a început de fiecare dată campionatul cu mari speranţe, dar acestea s-au risipit repede. Anul acesta a avut rezultate foarte bune şi cu şase etape înainte de finalul campionatului se clasează pe prima poziţie, cu un avans de două puncte faţă de principala urmăritoare, Chelsea. Echipa antrenată de Mourinho a pierdut surprinzător etapa trecută, pe terenul celor de la Crystal Palace. şi a fost devansată de „cormorani”. Manchester City se clasează pe locul trei, la două puncte în spatele celor de la Chelsea şi patru puncte în spatele lui Liverpool, dar are două meciuri restante şi, dacă se va impune în acestea, va urca pe prima poziţie în clasament. Lupta pentru primul loc va fi strânsă până la final şi oricare dintre cele trei echipe se poate impune. La finalul acestei săptămâni, Liverpool va juca în deplasare contra celor de la West Ham. Gazdele sunt o echipă modestă în Premier League şi se clasează abia pe locul 11. Echipa antrenată de Rodgers are nevoie de victorie pentru a rămâne pe primul loc. Nu are voie să piardă puncte în acest meci. Orice pas greşit o poate costa titlul de campioană. Un titlul aşteptat de 24 de ani. Liverpool are mai multe atuuri. Are jucători mai valoroşi şi mai experimentaţi, are un moral bun şi o motivaţie puternică. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Steaua continuă drumul spre un nou titlu

Sezonul acesta, Liga 1 se desfăşoară după un scenariu similar cu cel de anul trecut. Deşi a pierdut trei jucători importanţi, Chiricheş, Rusescu şi Bourceanu, Steaua câştigă meci după meci în campionat şi conduce detaşat Liga 1. S-au disputat 25 de etape şi echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf are un avans de opt puncte faţă de Astra şi 13 puncte faţă de Petrolul. Mai sunt nouă meciuri până la final şi probabilitatea ca Steaua să fie depăşită de Astra sau Petrolul este foarte mică. Duminică, „roş-albaştrii” vor juca în deplasare contra celor de la ACS Poli Timişoara. Gazdele au început foarte bine acest campionat, dar s-au stins repede şi acum luptă pentru evitarea retrogradării. Timişorenii nu traversează o perioadă tocmai bună. În ultimele cinci meciuri au înregistrat trei înfrângeri, o remiză şi o victorie. Steaua este într-o formă mult mai bună, reuşind patru victorii şi un egal în ultimele cinci meciuri. Echipa lui Reghecampf a avut un parcurs constant atât pe teren propriu, cât şi în deplasare şi are jucători care pot face diferenţa în orice moment. Sânmărtean, Keşeru, Popa şi Chipciu pot destabiliza cu uşurinţă o apărare precum cea a timişorenilor. În tur, Steaua a câştigat cu scorul de 3-0. Cred că acest meci va avea acelaşi deznodământ. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Atletico

Atletico Madrid este lider în Primera Division şi are avans un punct în faţa Barcelonei şi trei puncte în faţa celor de la Real Madrid. Lupta pentru prima poziţie este foarte strânsă şi echipa lui Simeone nu-şi permite să facă paşi greşiţi. Mai are de jucat şapte meciuri şi, dacă le va câştiga pe toate, va câştiga titlul de campioană. Dacă va face paşi greşiţi, Atletico va sta la mâna rezultatelor contracandidatelor. În această săptămână, va juca pe teren propriu contra celor de la Villareal. Oaspeţii sunt o echipă bună în Spania şi se clasează pe locul 7. În deplasare au fost o echipă de totul sau nimic. În 15 meciuri au reuşit şapte victorii, o remiză şi au pierdut de şapte ori. Madrilenii sunt foarte puternici pe teren propriu. În 16 etape au obţinut 13 victorii şi trei remize. Nu vor avea un meci uşor contra celor de la Villareal, dar cred că se vor impune. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz