Ponturi pentru pariori: Dueluri interesante în Liga I

Articolul a fost vizualizat de 770 ori

Campionatul nostru a ajuns aproape de final şi ne oferă meciuri interesante. Mai sunt opt etape de disputat şi lupta pentru locurile de cupă europeană şi pentru rămânerea în prima ligă este în plină desfăşurare. Titlul de campioană este aproape adjudecat de către Steaua. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf are un avans de nouă puncte faţă de Astra este într-o formă foarte bună. În zona retrogradării situaţia este neclară. Între locul 10, ocupat de către Gaz Metan, şi locul 17, ocupat de către Viitorul Constanţa, există o diferenţă de doar şapte puncte.

Petrolul, echipa remizelor

viitorul copyDe la venirea lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică, Petrolul a jucat patru meciuri şi toate s-au încheiat la egalitate. Săptămâna aceasta, Petrolul va juca pe teren propriu împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Oaspeţii se clasează momentan pe locul 10 şi nu traversează o perioadă tocmai fericită. Pe teren străin au avut un parcurs slab, în 13 meciuri reuşind să obşină doar două victorii şi patru remize. Ploieştenii sunt neînvinşi acasă. În 13 etape au obţinut şapte victorii şi şase remize. Echipa antrenată de Lucescu se clasează pe a treia treaptă a podiumului şi are un avans de şase puncte faţă de Dinamo, principala urmăritoare. În meciul cu Gaz Metan trebuie să se impună şi să-şi consolideze poziţia. Petrolul are nu lot mai valoros decât cel al medieşenilor, are mai multă experienţă şi un antrenor care şi-a confirmat valoarea în Liga 1. Sprijinul publicului este un alt as în mâneca celor de la Petrolul. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Start bun pentru Alexa

Dan Alexa a debutat cu dreptul pe banca tehnică a celor de la ACS Poli Timişoara. A câştigat pe terenul celor de la Viitorul Constanţa, apoi a reuşit să obşină o remiză pe teren propriu împotriva Stelei. Aceste puncte au fost o gură de oxigen pentru timişoreni, dar aceştia rămân foarte aproape de zona retrogradării. Au un avans de doar trei puncte faţă de Universitatea Cluj, echipa clasată pe primul loc retrogradabil. Etapa aceasta joacă pe terenul Coronei Braşov. Gazdele ocupă ultima pozişie în Liga 1 şi rezultatele înregistrate până acum demonstreză că braşovenii nu se ridică la nivelul primei ligi. Corona nu mai are nicio şansă de a rămâne în prima ligă şi va încheia acest sezon pe ultimul loc. Poli are nevoie mare de victorie şi are şanse mari să câştige cele trei puncte. Nu va fi un meci uşor, dar echipa antrenată de Alexa are puterea de a se impune. Pariez 6 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2 ne va aduce 6 untităţi profit.

Steaua continuă drumul spre un nou titlu

Steaua a avut şi sezonul acesta un parcurs foarte bun în Liga 1 şi, cu opt etape înainte de finalul campionatului, are un avans de nouă puncte faţă de echipa de pe poziţie secundă, Astra. În pauza de iarnă, când Steaua nu reuşea să câştige în meciurile de pregătire, cei de la Astra se băteau cu pumnul în piept că vor câştiga titlul de campioană. Apoi a venit meciul direct cu echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi lucrurile s-au lămurit repede. În cazul în care Astra obşine opt victorii în ultimele opt etape ale acestui campionat, Steaua trebuie să mai câştige 15 puncte pentru a-şi asigura matematic titlul de campioană. Trei puncte poate câştiga mâine seară în meciul de pe teren propriu împotriva celor de la FC Vaslui. Oaspeţii ocupă poziţia a cincea în clasament şi mai au şanse de a se clasa pe un loc de cupă europeană, dar atmosfera de la echipă este tensionată. Jucătorii au ameninţat că nu vor intra pe teren la meciul împotriva Stelei dacă nu-şi vor primi salariile restante. “Roş-albaştrii” au avut un parcurs aproape perfect pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1. În 12 meciuri au câştigat de zece ori şi au terminat de două ori la egalitate, cu Petrolul şi Dinamo. Pariez 10 unităţi pe victoria echipei din Ghencea. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz