Ponturi pentru pariori: Ultima sută de metri

Articolul a fost vizualizat de 787 ori

Competiţiile interne se îndreaptă cu paşi repezi către final şi lupta pentru titlul de campioană este foarte strânsă în Premier League şi Primera Division, probabil cele mai puternice campionate din Europa. Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra acestor competiţii şi a Bundesligii, acolo unde Borussia Dortmund este de neoprit.

Liverpool, un pas în faţa adversarilor

liverpool copyLiverpool este aproape de un succes istoric. “Cormoranii” au şanse mari de a câştiga titlul de campioană. Au trecut 24 de ani de când Liverpool a câştigat ultima dată titlul de campioană şi suporterii aşteaptă cu sufletul la gură acest final de sezon. Mai sunt patru etape până la final şi, dacă obţine patru victorii, echipa antrenată de Rodgers va termina acest campionat pe prima poziţie. Practic, echipa de pe Anfield va dispute patru finale pentru câştigarea titlului de campioană. Prima va avea loc la finalul acestei săptămâni pe terenul celor de la Norwich. Gazdele se clasează pe locul 17 în Premier League şi sunt implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Ambele echipe au nevoie mare de victorie şi o motivaţie puternică. Diferenţa o va face valoarea, forma şi moralul. Liverpool vine după o victorie pe teren propriu împotriva unei contracandidate la titlu, Manchester City. Are jucători valoroşi care pot face diferenţa în orice moment şi porneşte cu prima şansă. Luis Suarez conduce detaşat clasamentul golgheterilor, cu 29 de goluri, şi este urmat de Sturridge, colegul său din atacul “cormoraniilor”. Cu un asemenea cuplu în atac, oaspeţii pot crea mari probleme unei defensive precum cea a lui Norwich. Liverpool a pierdut multe puncte pe teren străin. În 17 meciuri a reuşit nouă victorii şi patru remize, pierzând de patru ori. În acest meci nu-şi permite încă un pas greşit. Cred că va face tot posibilul şi are forţa necesară de a se impune. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,35 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Atletico

Primera Division intră pe ultima sută de metri şi pe prima poziţie se află, surprinzător, Atletico Madrid. Echipa antrenată de Simeone a jucat bine, a avut un parcurs constant şi îşi merită statutul de lider. Atletico a început acest sezon cu şansa a treia, după Real Madrid şi Barcelona, dar şi-a depăşit condiţia de outsider şi etapă de etapă a adunat puncte care au menţinut-o în top. Mai sunt cinci etape de disputat şi se clasează pe prima poziţie cu un avans de trei puncte faţă de Real Madrid şi patru puncte faţă de Barcelona.
Şi în Champions League a reuşit un parcurs foarte bun, reuşind să ajungă în semifinale, unde o va întâlni pe Chelsea.

În sferturi a trecut de Barcelona. Mâine va juca pe teren propriu împotriva celor de la Elche. Oaspeţii se clasează pe locul 15 şi nu sunt siguri de participarea în prima ligă şi sezonul viitor. Pe teren străin au reuşit doar două victorii şi cinci remize în 16 etape. Gazdele au avut un parcurs aproape perfect pe teren propriu. În 17 meciuri au reuşit 14 victorii şi trei remize. Între cele două echipe există o diferenţă mare de valoare şi formă.

Jucători precum Diego, Diego Costa sau David Villa pot aduce fără emoţii victoria gazdelor. În tur, madrilenii
s-au impus cu scorul 2-0 şi cred că vor reuşi să obţină cele trei puncte şi acum. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,25 ne va aduce 2,5 unităţi profit.

Final superb pentru Dortmund

Borussia Dortmund are un final de sezon excepţional. În ultimele două partide a reuşit s-o învingă pe Real Madrid, scor 2-0, şi pe Bayern Munchen, scor 3-0. A înscris de cinci ori şi nu a primit niciun gol în confruntările cu două dintre cele mai puternice echipe din fotbalul mondial. În acest weekend o va întâlni pe teren propriu pe Mainz. Oaspeţii luptă pentru un loc de cupă europeană. Borussia se claseză pe poziţia a doua, la trei puncte în faţa celor de la Schalke şi are nevoie de victorie în această partidă pentru a-şi menţine avansul faţă de principala urmăritoare. Echipa lui Klopp traversează o perioadă bună şi are o forţă ofensivă devastatoare. Cred că se va impune fără probleme în faţa celor de la Mainz şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,35 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz