Ponturi pentru pariori: Liverpool a pierdut prima şansă la titlu

Articolul a fost vizualizat de 808 ori

Săptămâna aceasta avem parte de o ofertă foarte bogată. Avem meciuri din cupele europene şi etapă în majoritatea campionatelor din Europa. Ne vom îndrepta atenţia asupra semifinalelor Europa League şi asupra campionatelor din Germania şi Anglia.

Misiune grea pentru Juventus

liverpoolÎn această seară se dispută returul semifinalelor Europa League şi Juventus primeşte vizita portughezilor de la Benfica. Meciul pleacă de la scorul de 2-1 pentru Benfica şi torinezii vor avea un meci dificil. Finala se va disputa pe terenul lor şi cred că-şi doresc foarte mult să ajungă în ultimul act. Portughezii au eliminat în acest sezon de Europa League pe AZ Alkmaar, Tottenham şi PAOK Salonic. Pe teren străin au trei victorii în trei meciuri şi un golaveraj de 5-1. Juventus este un adversar mai puternic decât cei pe care i-au întâlnit portughezii până acum, dar echipa antrenată de Jorge Jesus are prima şansă la calificare. Are jucători tehnici şi rapizi care, pe contraatac, pot depăşi defensiva torinezilor. Cred că Benfica va înscrie şi pariez 9 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 5,85 unităţi profit.

Dortmund, favorită pe teren propriu

Borussia Dortmund are un final de sezon bun. Joacă bine şi înscrie cu uşurinţă chiar şi în confruntările cu echipe de top în Europa, cum ar fi Real Madrid sau Bayern Munchen. La finalul acestei săptămâni va juca pe teren propriu împotriva unei echipe de mijlocul clasamentului în Bundesliga, Hoffenheim. Oaspeţii se clasează pe locul nouă şi până acum nu au excelat în meciurile disputate în deplasare. În 16 partide au reuşit să obţină patru victorii şi cinci remize. Dortmund a obţinut zece victorii şi două remize în 16 meciuri pe teren propriu. Klopp are la dispoziţie jucători de atac foarte buni, precum Reus, Lewandowski sau Mkhitaryan şi poate trece uşor de o apărarea precum cea a lui Hoffenheim. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 2-2. Acum cred că se va impune Dortmund şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Victoria, singura variantă pentru Liverpool

Liverpool mai are de disputat două meciuri în Premier League şi trebuie să le câştige pe amândouă pentru a mai avea şanse la câştigarea titlului de campioană. Avea nevoie de şapte puncte în ultimele trei etape pentru a fi sigur campioană, dar a pierdut, 0-2, în faţa celor de la Chelsea. O înfrângere nemeritată după aspectul jocului.

“Cormoranii” nu au abordat bine partida cu echipa lui Mourinho. Aveau nevoie doar de un egal, dar au riscat prea mult în faţa londonezilor şi au lăsat spaţii mari în defensivă. Acum trebuie să câştige ultimele două partide şi să spere într-un pas greşit al celor de la Manchester City. Etapa aceasta, Liverpool va juca în deplasare, la Crystal Palace. Gazdele se clasează pe locul 11 şi nu mai au nicio miză. Nu sunt în zona retrogradării şi nu pot prinde un loc de cupă europeană. Pe teren propriu au fost o echipă de totul sau nimic.

În 18 meciuri au înregistrat opt victorii, două remize şi opt înfrângeri. Liverpool a făcut câţiva paşi greşiti pe teren străin, dar acum întâlneşte un adversar modest şi n-ar trebui să aibă probleme. În ultimele trei deplasări a obţinut trei victorii şi a marcat 11 goluri. În tur, “Cormoranii” au rezolvat meciul în primele 38 de minute şi s-au impus cu 3-1. Cred că acest meci va avea aceeaşi soartă. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz