Ponturi pentru pariori: Meci decisiv în Primera Division

Articolul a fost vizualizat de 906 ori

Săptămâna aceasta vom avea parte de meciuri foarte interesante. Ne vom îndrepta atenţia asupra finalelor din Cupa Angliei, Cupa Germaniei şi asupra unuia dintre cele mai interesante meciuri ale sezonului, confruntarea dintre Barcelona şi Atletico Madrid.

Punct culminant în Primera Division

lionel-messi-barcelona-atletico-madrid-champions-league-nou-camp-football_3112421Anul acesta am avut parte de mult dramatism în Primera Division. Barcelona, Atletico Madrid şi Real au dus o luptă crâncenă pentru titlul de campioană. Real a făcut paşi greşiţi în ultimele etape şi a ieşit din această cursă. Pe primul loc se clasează Atletico şi are un avans de trei puncte faţă de Barcelona. Sâmbătă, cele două echipe se vor confrunta pe terenul catalanilor. Barcelona are nevoie de victorie pentru a câştiga titlul de campioană. Pentru Atletico este suficient şi un rezultat de egalitate. Cu siguranţă vom avea parte de un meci foarte disputat. Ambele echipe vor da tot ce au mai bun pentru a obţine un rezultat favorabil. Atletico nu se întâlneşte des cu ocazia de a cuceri titlul de campioană şi acum are nevoie de un rezultat de egalitate pentru a realiza această performanţă. Această situaţie îi convine echipei antrenate de Simeone. Madrilenii au un joc bine organizat şi sunt periculoşi pe contraatac. Barcelona trebuie să atace pentru a câştiga şi va lăsa spaţii în defensivă.

Acestea ar putea fi speculate de jucătorii tehnici şi rapizi pe care Simeone îi are la dispoziţie. Pe teren propriu, Barcelona a avut un parcurs foarte bun în acest sezon. În 18 etape au reuşit 16 victorii şi o remiză. Au marcat de 63 de ori şi au primit doar 14 goluri. Atletico a obţinut 13 victorii şi o remiză în 18 meciuri disputate în deplasare. În partida tur, madrilenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0. Teoretic, Barcelona are prima şansă în acest meci, dar mizez pe un triumf al celor de la Atletico. Au un lot valoros şi o echipă bine închegată. Cred că nu vor pierde acest joc. Pariez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,83 ne va aduce 6,64 unităţi profit.

“Tunarii”, favoriţi la câştigarea cupei

Arsenal a început bine acest sezon de Premier League, dar s-a stins pe parcurs. A terminat sezonul pe locul patru în urma celor de la Manchester City, Liverpool şi Chelsea. În Liga Campionilor a avut ghinionul de a da peste Bayern Munchen şi a fost eliminată timpuriu. Echipa lui Wenger are şansa de a cuceri un trofeu sâmbătă, când va juca finala cupei FA împotriva celor de la Hull, echipă care evoluează în ligile inferioare din Anglia. Arsenal este favorită certă în acest meci. Are un lot mult mai valoros şi mai experimentat, are un antrenor mai bun şi mentalitate de învingătoare. Cei de Hull vor fi foarte motivaţi şi vor încerca să-şi depăşească condiţia, dar Arsenal este un adversar prea puternic. A obţinut 24 de victorii şi şapte remize în 38 de etape în Premier League. A marcat 68 de goluri şi a încasat 41. Jucători precum Podolski, Walcott, Giroud, Cazorla sau Ozil pot face în orice moment diferenţa. Cred că „tunarii” se vor impune şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Derby în Germania

La finalul acestei săptămâni va avea loc ultimul act al Cupei Germaniei. Se întâlnesc echipele cele mai bune, în momentul de faţă, din Bundesliga. Bayern şi Dortmund sunt echipele care domină fotbalul german. Campionatul a fost câştigat la pas de Bayern, dar nu va avea un meci uşor împotriva celor de la Dortmund. Orice rezultat este posibil în această confruntare. În ultima confruntare directă, Borussia s-a impus categoric, cu scorul de 3-0. Cred că vom avea parte de un meci spectaculos şi ambele echipe vor marca.
Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz