Ponturi pentru pariori: Momentul zero

Articolul a fost vizualizat de 1,074 ori

Astăzi va debuta Campionatul Mondial din Brazilia, competiţie aşteptată cu nerăbdare de pasionaţii de fotbal din întreaga lume. 32 de echipe vor lua startul acestei competiţii. Acestea sunt împărţite în opt grupe şi vor lupta pentru un loc în fazele superioare ale competiţiei. Conform caselor de pariuri, principalele favorite la câştigarea competiţiei sunt Brazilia, Argentina, Germania şi Spania. Va fi o luptă foarte interesantă între sud-americani şi europeni. Brazilienii au avantajul terenului propriu şi, cu siguranţă, vor să obţină titlul de campioni. Argentina are jucători de mare valoare în lot şi îşi propune să câştige titlul de campioană a lumii chiar pe terenul marii rivale, Brazilia. Germania este o forţă în fotbalul mondial, atât în competiţiile destinate echipelor de club, cât şi în competiţiile internaţionale. Spania a reuşit performanţe foarte bune la ultimele turnee finale. Ibericii se bazează, în mare parte, pe jucătorii de la Real Madrid şi Barcelona. Catalanii nu au avut un sezon foarte bun. Rămâne de văzut cum vor juca la echipa naţională.

Gazdele deschid balul

Brazil's Fred celebrates after scoring the team's third goal during their Confederations Cup final soccer match against Spain at the Estadio Maracana in Rio de JaneiroÎn această noapte, începând cu ora 23:00, Brazilia o va înfrunta pe Croaţia în primul meci al acestui turneu final. Cele două echipe evoluează în Grupa A, alături de Camerun şi Mexic. Primele două echipe vor merge în fazele eliminatorii. Favorita grupei este Brazilia. Lupta pentru poziţia secundă se va da între Croaţia şi Mexic. Camerunul nu se ridică la nivelul adversarelor din această grupă şi, probabil, nu va obţine mai mult de un punct. Croaţia s-a clasat pe locul doi în grupa de preliminarii, la nouă puncte în urma Belgiei. Deşi a fost depăşită categoric de belgieni, naţionala Croaţiei are în lot jucători importanţi. Printre aceştia se numără Mandžukić, Eduardo Da Silva, Modrić şi Rakitić. Croaţii îşi vor vinde scump pielea şi le pot pune probleme brazilienilor. Cred că nu vor pierde la mai mult de un gol. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

Mexic, favorită în faţa Camerunului

Al doilea meci al Grupei A se va disputa mâine între Mexic şi Camerun. Mexicanii sunt favoriţi în această partidă. Au jucători mai tehnici şi sunt mai puternici în ofensivă. Africanii au capacitate de efort mare, dar suferă la organizarea jocului. Mexic speră la calificarea în optimi. Va concura cu Brazilia şi Croaţia pentru una dintre primele două poziţii. Pentru a rămâne cu şanse reale în această cursă, trebuie să câştige trei puncte în primul meci, contra Camerunului. Cred că mexicanii vor obţine cel puţin un punct. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,32 ne va aduce 3,2 unităţi profit.

Meci deschis oricărui rezultat

Grupa B a turneului final din Brazilia debutează cu disputa dintre Spania şi Olanda. Cele două combatante sunt favorite la primele două poziţii în această grupă, din care mai fac parte Chile şi Australia. Dacă una dintre echipe va câştiga, va face un pas mare către clasarea pe prima poziţie în grupă. Echipa care se clasează pe poziţia secundă în această grupă va întâlni în optimi câştigătoarea Grupei A. Există şanse mari ca aceasta să fie Brazilia. Prin urmare, locul 1 este o miză importantă atât pentru Spania, cât şi pentru Olanda. Ambele echipe au jucători foarte valoroşi în atac şi cred că vor reuşi să înscrie. Mizez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2 ne va aduce 7 unităţi profit.

Cea mai echilibrată grupă

Grupa C este cea mai echilibrată din această competiţie. Din aceasta fac parte Columbia, Grecia, Coasta de Fildeş şi Japonia. Oricare dintre aceste echipe poate trece în faza următoare şi calificarea se va juca până în ultimul moment. Toate cele patru echipe sunt la un nivel mediu. În prima etapă, Columbia va juca împotriva Greciei. Elenii sunt adepţii jocului defensiv, bine organizat. Cred că obiectivul ambelor echipe este să obţină cel puţin un egal. Un punct le oferă şanse de calificare. O înfrângere le-ar reduce considerabil şansele de a ajunge în optimi. Probabil vom avea parte de un meci închis şi nu se vor marca mai mult de două goluri. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Uruguay

Uruguay va evolua la acest turneu final în Grupa D. Cu siguranţă, sud-americanii îşi propun să ajungă în optimi. Au jucători de mare valoare care evoluază în cele mai puternice campionate ale Europei. Nu vor avea o sarcină uşoară. Se vor confrunta cu Anglia şi cu Italia pentru una dintre primele două poziţii. Grupa este completată de Costa Rica, echipă care nu se ridică la nivelul adversarelor pe care le va întâlni.

În prima etapă, Uruguay o va întâlni pe Costa Rica. La o oră după încheierea acestei partide, Anglia va juca împotriva Italiei. Uruguay este peste Costa Rica din toate punctele de vedere. Are jucători mai valoroşi şi mai experimentaţi. Echipele care vor să se califice din această grupă trebuie să câştige neapărat împotriva celor de Costa Rica. Jucători precum Cavani sau Suarez pot face diferenţa în orice moment şi cred că Uruguayul se va impune. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Honduras, victimă sigură în faţa Franţei

Honduras este una dintre cele mai slabe echipe participante la acest Campionat Mondial. Va avea meciuri extrem de dificile împotriva Franţei, Elveţiei şi a Ecuadorului. Primul meci, împotriva Franţei, va fi cel mai greu. Francezii sunt într-o formă bună şi au nevoie de cele 3 puncte puse în joc. În ultimul amical a trecut categoric, cu scorul de 8-0, de Jamaica. Cred că Franţa se va impune fără probleme la cel puţin două goluri diferenţă. Contează şi golaverajul în ierarhia grupei şi meciul cu Honduras este o bună oportunitate de a puncta la acest aspect. Pariez 10 unităţi pe victoria Franţei, cu handicap de un gol. Cota de 1,80 ne va aduce 8 unităţi profit.

Belgia, favorită în grupa H

În Grupa H vor evolua Belgia, Rusia, Algeria şi Coreea de Sud. Belgia este una dintre echipele care pot produce o supriză la acest turneu final. A avut un parcurs foarte bun în preliminarii, are jucători valoroşi, care evoluază la cel mai înalt nivel şi toată lumea aşteaptă rezultate bune de la ei. În primul meci va juca împotriva Algeriei. Teoretic, Algeria este cea mai accesibilă echipă din această grupă. Belgia are nevoie de victorie pentru a rămâne principala favorită la câştigarea grupei. Belgienii au câştigat grupa în preliminarii şi, în mod normal, nu vor avea probleme în faţa unnei echipe de talia Algeriei. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz