Ponturi pentru pariori: Meciuri decisive la Campionatul Mondial

Articolul a fost vizualizat de 909 ori

Ieri s-a încheiat prima etapă a grupelor Campionatului Mondial din Brazilia. Toate echipele au debutat în această competiţie şi ne putem face o părere despre acestea. Încă din primele meciuri am avut parte de surprize. Uruguay, una dintre echipele cu pretenţii de la acest turneu final, a fost învinsă de Costa Rica.

fotbal brazilia ponturi pentru parioriSpania, campioana mondială, a pierdut în faţa Olandei la o diferenţă de patru goluri. Am avut parte de meciuri spectaculoase şi multe goluri. Săptămâna aceasta a început a doua etapă a fazei grupelor. Echipele care au debutat cu stângul au şansa de a se redresa, iar cele care au obţinut rezultate bune pot obţine calificarea în faza optimilor după două meciuri. Printre acestea se numără Olanda, Chile, Columbia, Coasta de Fildeş, Costa Rica, Italia, Franţa, Elveţia, Argentina, Germania, SUA şi Belgia. Dintre echipele cu pretenţii, Spania, Anglia şi Portugalia au fost învinse în primul meci. Pentru a avea şanse de calificare în optimi, acestea trebuie să obţină un rezultat pozitiv în cea de-a doua partidă. Nu-şi mai permit paşi greşiţi şi vom avea parte de meciuri foarte disputate.

Meci decisiv în Grupa D

În Grupa D evoluează Anglia, Italia, Uruguay şi Costa Rica. După prima etapă, pe prima poziţie se clasează, surprinzător, Costa Rica. Pe poziţia secundă se află Italia, datorită victoriei la limită în faţa Angliei. Uruguay şi Anglia îşi împart ultimele două poziţii şi nu au niciun punct. Astăzi va avea loc confruntarea directă dintre acestea. Dacă o echipă este învinsă, pierde şansa de a merge în fazele superioare ale competiţiei. În cazul unui rezultat de egalitate, ambele echipe îşi păstrează şanse de calificare, dar vor depinde de rezultatele adversarelor. Uruguay este echipa care are nevoie mai mare de victorie. Sud-americanii au un golaveraj de minus doi şi în ultima etapă vor juca contra Italiei. Anglia va avea, teoretic, un meci mai uşor în faţa celor din Costa Rica şi are un golaveraj mai bun. Cred că ambele echipe vor juca la victorie. Nu se vor hazarda în atac, pentru că miza este prea mare, dar vor încerca să marcheze goluri. În ofensivele celor două combatante evoluează jucători de mare valoare, precum Suarez, Cavani, Rooney şi Sturridge. Aceştia pot înscrie oricând printr-o execuţie personală sau speculând o greşeală a defensivei adverse. Cred că ambele echipe vor înscrie şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,80 ne va aduce 8 unităţi profit.

Italia, la un pas de optimi

După victoria în faţa Angliei, Italia a devenit favorită la clasarea pe prima poziţie în Grupa D. Mai are de jucat două meciuri, împotriva selecţionatei din Costa Rica şi a celei din Uruguay. Deşi a învins-o pe Uruguay, Costa Rica pare adversarul cel mai accesibil. Italienii mai au nevoie de trei puncte pentru a fi siguri de calificarea în optimi şi cred că vor forţa victoria în partida cu Costa Rica, pentru a evita emoţiile pe final. Italia are în lot jucători foarte experimentaţi, precum Pirlo, şi poate specula slăbiciunile unei echipe cum este Costa Rica. Uruguayul şi-a pierdut din concentrare în repriza a două a primului meci şi a fost imediat taxată. Sunt convins că Italienii nu vor repeta această greşeală. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Duelul “greilor” în Grupa E

Din Grupa E fac parte două selecţionate europene, Franţa şi Elveţia. Acestea au câştigat primul meci şi se clasează pe primele două poziţii, la egalitate de puncte. Franţa are un golaveraj mai bun datorită victoriei cu 3-0 în faţa Hondurasului. Mâine, francezii vor juca împotriva elveţienilor. Acesta pare a fi cel mai interesant duel din această grupă. Echipa care va câştiga va fi sigură de accederea în faza optimilor. În cazul unui rezulatat de egalitate, echipa mai avantajată ar fi Elveţia. Francezii vor avea un meci mai greu împotriva Ecuadorului, decât elveţienii împotriva Hondurasului. Franţa trebuie să joace la victorie şi cred c-o va face. Nivelul de exprimare în joc al echipei este bun, moralul este ridicat şi lotul mai valoros şi mai experimentat decât cel al Elveţiei. Din acesta fac parte jucători de la echipe de top din Europa, precum Real Madrid, Manchester United, Arsenal sau Juventus. Pariez 8 unităţi pe victoria Franţei. Cota de 1,80 ne va aduce 6,4 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Ecuador

Ecuador a pierdut prima partidă, la limită, în faţa Elveţiei. În al doilea meci vor juca împotriva uneia dintre cele mai slabe participante la acest turneu final, Honduras. În mod normal, ecuadorienii vor câştiga cele trei puncte puse în joc. Apoi, pot spera într-un rezultat bun împotriva Franţei. Dacă francezii câştigă meciul cu elveţienii, probabil îşi vor menaja o parte dintre titulari. Pentru a obţine calificarea în optimi, Ecudorul are nevoie de şase puncte în ultimele două etape. Împotriva Franţei îi va fi foarte greu, dar cu Honduras are şanse mari. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi experienţă. Pariez fără emoţii 10 unităţi pe victoria ecuadorienilor. Cota de 1,62 ne va aduce 6,2 unităţi profit.

Germania, în defilare spre optimi

Nemţii ne-au oferit o demonstraţie de forţă în prima partidă a lor la acest turneu final. Au învins categoric, cu scorul de 4-0, Portugalia. Potughezii n-au avut nicio şansă în faţa unei selecţionate a Germaniei bine organizată şi foarte valoroasă. Cu trei puncte şi un golaveraj foarte bun, Germania va ataca în următorul meci accederea în optimi. De data aceasta va avea un adversar mai accesibil, Ghana. Din punct de vedere fotbalistic, africanii sunt mult inferiori europenilor. Când o echipă din Africa întâlneşte o echipă de top din Europa, sunt şanse mari ca europenii să se impună fără probleme. Oricum ar formula echipa de start selecţionerul Germaniei, nemţii vor învinge Ghana. Pariez 10 unităţi pe o victorie a Germaniei la cel puţin două goluri diferenţă. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

Ultima şansă pentru Portugalia

Portugalia era cotată ca fiind favorită la calificarea în fazele superioare ale competiţiei, dar în prima etapă a dezamăgit. A pierdut cu un scor drastic în faţa Germaniei şi acum are doar varianta victoriei în următoarele două partide. Urmează meciul cu SUA. Americanii s-au impus în faţa Ghanei şi au trei puncte. Un rezultat de egalitate în faţa portughezilor le-ar oferi şanse mari de calificare. Dacă ar obţine un punct în acest meci, în ultima etapă ar trebui să nu piardă la o diferenţă mare în faţa Germaniei care, probabil, va fi deja calificată în optimi. Din punct de vedere al individualităţilor, Portugalia stă mult mai bine decât SUA. Majoritatea fotbaliştilor din lotul portughezilor joacă în campionate de top din Europa. Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbalişti la ora actuală şi poate fi decisiv în această confruntare. Pariez 10 unităţi pe victoria Portugaliei. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz