Ponturi pentru pariori: Dueluri decisive în Europa League

Articolul a fost vizualizat de 819 ori

Astăzi se va disputa manşa retur a celui de-al doilea tur preliminar al Europa League. România are două reprezentante în această fază a competiţiei, Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj. Acestea au şanse bune de calificare în turul următor. Petrolul s-a impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu şi, în mod normal, nu poate rata calificarea. CFR Cluj a remizat, 0-0, pe teren propriu şi va avea o misiune dificilă în Serbia, contra celor de la Jagodina. Trebuie să înscrie pentru a se califica în turul următor şi cred că vom avea parte de un meci interesant.

Meci important pentru Miriuţă

CFR Cluj a avut participări importante în ultimii ani în cupele europene. A reuşit să facă multe puncte în grupele Ligii Campionilor şi cred că şi-a propus participarea în grupele Europa League sezonul acesta. Ardelenii au pornit din postura de favoriţi dubla confruntare cu sârbii de la Jagodina. Cred că se aşteptau la o victorie în meciul tur, dar nu au reuşit să se impună. Remiza albă înregistrată în Gruia le menţine intacte şansele de calificare. Nu au primit gol pe teren propriu şi acest lucru este foarte important. În meciul de astăzi, jucătorii CFR-ului trebuie să fie mai eficienţi în atac şi să înscrie cel puţin un gol. Mizez pe experienţa echipei noastre în cupele europene. Cred că CFR nu va pierde şi pariez 10 unităţi pe acest prognostic. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Petrolul, favorită în Albania

După victoria de pe teren propriu, Petrolul Ploieşti abordează manşa retur a confruntării cu Flamurtari la adăpostul unui avantaj de două goluri. Albanezii trebuie să atace pentru a remonta handicapul din partida tur. Dacă vor juca ofensiv, vor lăsa spaţii pe care jucătorii tehnici şi rapizi ai Petrolului le pot fructifica. Oaspeţii au în lot jucători mai experimentaţi şi mai valoroşi decât gazdele. Aceştia sunt obişnuiţi să joace partide cu o asemenea miză şi pot face oricând diferenţa. Anul trecut, drumul ploieştenilor spre grupele Europa League a fost oprit de către Swansea. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a început din nou cursa pentru accederea în grupele unei competiţii europene. Primul hop pe care trebuie să-l treacă este echipa albaneză. Oaspeţii sunt cu un pas în turul următor şi în partida din această seară trebuie să-şi confirme valoarea şi să câştige. Pariez 10 unităţi pe victoria ploieştenilor. Cota de 1,80 ne va aduce 8 unităţi profit.

Meci cu repetiţie

Săptămâna aceasta va debuta noul sezon al Ligii 1. Se anunţă un sezon foarte interesant. Probabil, lupta pentru titlu va fi mai echilibrată decât în sezoanele precedente. Steaua a pierdut jucători importanţi şi contracandidatele au speranţe la un parcurs mai bun decât sezonul trecut. Lupta pentru locurile care asigură participarea în cupele europene va fi crâncenă. După câteva etape ne vom da seama care sunt echipele care au cu adevărat şanse să ocupe locurile fruntaşe. Capul de afiş al primei etape este confruntarea dintre Rapid şi Steaua. Această partidă stârneşte interes datorită tradiţiei şi a rivalităţii dintre cele două echipe. În acest moment, cele două echipe se află în situaţii diametral opuse. Steaua este campioana la zi a Ligii 1. A participat în Liga Campionilor sezonul trecut, a vândut jucători pe sume importante şi are o situaţie financiară bună. Este principala favorită la câştigarea titlului de campioană şi în acest sezon şi are şanse să pariticipe din nou în grupele Ligii Campionilor. Rapid vine din postura unei nou promovate. Are în lot jucători neexperimentaţi şi o situaţie financiară dificilă. Cred că, sezonul acesta, un obiectiv realist pentru Rapid ar fi clasarea în prima jumătate a clasamentului. Cele două echipe s-au întâlnit sâmbătă în Cupa Ligii. Steaua s-a impus la limită, cu scorul de 2-1. A reuşit acest lucru în ciuda faptului că a folosit mulţi jucători tineri şi şi-a menajat titularii. Cred că antrenorul roş-albaştrilor va aborda diferit partida din campionat. Îşi doreşte să înceapă cu dreptul şi să câştige cele trei puncte puse în joc. În ultimele două sezoane, Steaua a început foarte bine şi s-a distanţat de urmăritoare încă din prima parte a campionatului. Între cele două echipe există o diferenţă mare de valoare în acest moment. Pariez 10 unităţi pe victoria Stelei. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz