Ponturi pentru pariori: Etapa duelurilor dezechilibrate

Articolul a fost vizualizat de 783 ori

Competiţiile interne iau startul rând pe rând şi oferta pentru pariori creşte pe z ice trece. Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra campionatelor din Elveţia, Belgia, Croaţia şi România. Am selectat patru meciuri care ne pot aduce profit fără riscuri foarte mari.

Basel, start perfect

sport pariuriBasel are un început de sezon foarte bun. A jucat patru meciuri în prima ligă din Elveţia şi a obţinut patru victorii. A marcat de 12 ori şi a primit doar patru goluri. Echipa din Basel este principala favorită la câştigarea titlului de campioană a Elveţiei. Astăzi va primi vizita celor de la Sankt Gallen. Oaspeţii au început ezitant acest sezon şi au obţinut doar o victorie şi două remize în primele patru etape.

Pe teren propriu, Basel joacă foarte bine şi este foarte greu de învins. Cred că gazdele vor domina categoric partida şi vor reuşi să se impună. În ultima confruntare directă, Basel a câştigat cu scorul de 3-0. Acest meci va avea un rezultat asemănător.

Pariez 10 unităţi pe victoria celor de la Basel. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Club Brugge are un meci facil

Club Brugge este una dintre echipele care luptă an de an pentru câştigarea titlului de campioană în Belgia. Din sezonul actual s-au scurs trei etape şi Club Brugge a făcut deja un pas greşit. Acum are un handicap de două puncte faţă de cei de la Anderlecht. Etapa aceasta primeşte vizita celor de la Cercle Brugge.

Teoretic, oaspeţii nu pot avea mari pretenţii în acest meci. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi de experienţă. Cercle a obţinut două puncte în primele două etape şi este o echipă modestă. De fiecare dată când se întâlnesc două echipe din acelaşi oraş, orgoliul este mare. Probabil, oaspeţii vor face tot posibilul petru a obţine un rezultat bun, dar nu au capacitatea necesară pentru a-l obţine.

Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,30 ne va aduce 3 unităţi profit.

Dinamo Zagreb, favorită clară

Dinamo Zagreb a dominat în ultimii ani competiţia internă din Croaţia. Sezonul acesta pare să aibă acelaşi scenariu. Dinamo a câştigat primele patru confruntări şi este pe primul loc, la egalitate de puncte cu cei de la Rijeka. La finalul acestei săptămâni vor juca pe teren propriu împotriva celor de la RNK Split. Oaspeţii se clasează momentan pe locul cinci, cu cinci puncte după patru meciuri. Dinamo Zagreb are un lot valoros.

A făcut investiţii, a adus jucători pentru a accede în grupele Ligii Campionilor, dar a fost eliminată surprinzător de către danezii de la Aalborg. Acum încercă să ajungă în grupele Europa League. În play-off va juca împotriva unei echipe din România, Petrolul Ploieşti. Diferenţa între Dinamo Zagreb şi RNK Split este prea mare pentru a ne gândi la vreo supriză. Cred că gazdele se vor impune fără probleme.

Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit

Meci special pentru Răzvan Lucescu

Un meci interesant al acestei etape în Liga 1 va fi cel de la Ploieşti, dintre Petrolul şi Rapid. Gazdele au nouă puncte după trei etape şi sunt implicate în lupta pentru titlu. Rapid este o echipă în reconstrucţie şi este departe de nivelul la care era când era antrenată de Răzvan Lucescu.

Acesta va avea parte de un meci special, fiind încă legat sentimental de echipa din Giuleşti. În ciuda trecutul său rapidist, antrenorul ploieştenilor îşi doreşte foarte mult victoria. Trei puncte în meciul cu Rapid ar păstra intacte şansele Petrolului de a rămâne pe primul loc şi le-ar da un moral bun ploieştenilor petru partida foarte importantă din Europa League care se va disputa la mijlocul săptămânii viitoare.

Rapid a început acest campionat cu o victorie, un egal şi o înfrângere. Cred că obiectivul oaspeţilor este salvarea de la retrogradare. În acest moment, sunt net inferiori celor de la Petrolul şi au şanse mici de a obţine un rezultat bun în această partidă.

Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz