Ponturi pentru pariori: “Granzii” revin în prim plan

Articolul a fost vizualizat de 1,022 ori

Toamna ne bate la uşă şi odată cu ea revin în prim plan campionatele puternice din Europa. Au început Premier League, Bundesliga şi Primera Division. Săptămâna aceasta începe şi Serie A. Vom avea parte de multe meciuri interesante. În aceste campionate evoluează echipe foarte bune, pe care ne putem baza. Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra campionatelor din Italia, Anglia şi Germania.

“Bătrâna doamnă” reintră în scenă

Startul primei ligi din Italia este aproape. Echipele sunt pregătite să facă primul pas în noul sezon al Seriei A. În ultimii ani, competiţia a fost dominată de Juventus, echipă care a renăscută din propria cenuşă după ce a fost retrogradată în liga secundă. Torinezii îşi doresc titlul de campioană şi sezonul acesta. Au forţa de a-l câştiga încă o data. Primul pas îl vor face pe terenul celor de la Chievo. Gazdele s-au clasat pe locul 16 sezonul trecut şi s-au salvat cu emoţii de la retrogradare. Probabil vor juca cu multă determinare, vor fi bine organizaţi, dar nu este suficient pentru a obţine un rezultat pozitiv împotriva celor de la Juventus. Oaspeţii vor obţine cele trei puncte puse în joc. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Dortmund

Borussia Dortmund este o echipă de top în Germania şi se va lupta pentru cucerirea titlului de campioană cu Bayern Munchen. A început sezonul acesta cu stângul. A pierdut pe teren propriu confruntarea cu Bayern Leverkusen. La finalul acestei săptămâni va juca pe terenul celor de la Augsburg. Gazdele nu sunt o forţă în prima ligă din Germania şi cred că obiectivul lor este evitarea retrogradării. Între cele două echipe există o diferenţă mare de valoare. Dortmund are în lot o mare parte dintre jucătorii cu ajutorul cărora a reuşit să ajungă în finala Ligii Campionilor în urmă cu două sezoane. Klopp este un antrenor foarte bun şi are la dispoziţie jucători destul de valoroşi pentru a reuşi rezultate bune sezonul acesta. Augsburg n-ar trebui să-i pună mari probleme Borussiei. Sezonul trecut a pierdut cu scorul de 0-4 meciul de pe teren propriu împotriva celor de la Dortmund. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Start bun pentru Leverkusen

Leverkusen are un start bun de sezon. A obţinut două victorii importante în deplasare, cu FC Copenhaga şi Borussia Dortmund, şi pare într-o formă foarte bună. Sâmbătă va primi vizita celor de la Herta Berlin. Oaspeţii au remizat pe teren propriu etapa trecută. Au avut un meci dificil cu Werder Bremen, o echipă de nivelul lor. În momentul de faţă, Leverkusen este peste Herta la toate capitolele. Are un lot mai valoros şi mai experimentat, jucătorii au un moral bun după reuşitele din acest început de sezon şi sunt în formă. Leverkusen este una dintre pretendentele la un loc pe podium în Bundesliga şi trebuie să câştige pentru a nu pierde teren în faţa rivalelor. Cred că are capacitatea să se impună în faţa Hertei şi o va face. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Meciul revenirii pentru United

S-au disputat două etape în Premier League şi Manchester United a reuşit să obţină doar un punct. “Diavolii” au deja un handicap de cinci puncte faţă de Manchester City şi Chelsea. Dacă vor să lupte pentru cucerirea titlului de campioană, nu-şi mai permit mulţi paşi greşiţi. Etapa aceasta le aduce celor de la Manchester exact meciul de care aveau nevoie. Un meci pe terenul celor de la Burnley, o echipă mică, ce n-ar trebui să le pună probleme. Manchester are de partea sa tradiţia, valoarea şi experienţa. Are în lot jucători care pot face uşor diferenţa într-o asemenea partidă. Meciul cu Burnley poate fi o gură de oxigen pentru echipa antrenată de Van Gaal. Acesta poate obţine prima victorie în Premier League la noua sa echipă. Gazdele nu au niciun punct după două meciuri. Au fost învinse de către Swansea şi Chelsea şi, foarte probabil, vor pierde şi de data aceasta. Pariez 10 unităţi pe victoria celor de la Manchester. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz