Colţul expertului contabil: Profesioniştii contabili din judeţul Hunedoara îşi pregătesc sărbătoarea anuală de la 21 septembrie

Articolul a fost vizualizat de 1,886 ori

A intrat în tradiţia Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – C.E.C.C.A.R. ca în fiecare an, la 21 septembrie, să organizeze Ziua Naţională a Contabilului Român. 

De ce la 21 septembrie? Pentru că în această zi din anul 1920 proiectul “Legii pentru organizarea Corpului de Contabili-Autorizaţi şi Experţi-Contabili din România” a fost depus la Camera Deputaţilor. După 9 luni de dezbateri, la data de 18 iunie 1921 proiectul a fost votat cu unanimitate de voturi, trecând în aceleaşi condiţii în data de 1 iulie 1921 şi de Senat, devenind astfel lege, promulgată de Regele Ferdinand la 13 iulie 1921 şi publicată în Monitorul Oficial nr. 80 din 15 iulie 1921.

Manifestările din acest an se vor desfăşura sub egida “Aşteptări şi provocări în evoluţia profesiei contabile” şi vor fi încheiate cu evidenţierea firmelor de profil care s-au situat în Topul local al celor mai bune societăţi membre CECCAR.

Invităm pe această cale colegii de breaslă, beneficiarii serviciilor contabile, precum şi reprezentanţii organelor deconcentrate ale statului să participe la eveniment, pentru a realiza un util schimb de idei şi impresii, manifestările urmând a se desfăşura la noul sediu al Filialei CECCAR Hunedoara, situat în Deva, Bd. 22 Decembrie, nr. 69., cu începere de la ora 10:00.

Director executiv
Lungoci Petrică

About Redacţia REPLICA