Ponturi pentru pariori: Un nou sezon de Champions League

Articolul a fost vizualizat de 1,235 ori

La începutul săptămânii viitoare începe faza grupelor a noului sezon al Ligii Campionilor. România nu are nicio reprezentantă în această fază a competiţiei, dar ne putem bucura de spectacolul oferit de cele mai puternice echipe din Europa. Încă din prima etapă vom putea urmări câteva dueluri foarte interesante.

O nouă încercare pentru Atletico

Club Atletico de Madrid v FC Barcelona - UEFA Champions League Quarter FinalAtletico Madrid a fost foarte aproape să câştige trofeul sezonul trecut. A condus-o pe Real până în ultimele momente ale timpului regulamentar. Apoi a fost egalată şi învinsă categoric în prelungiri. Cu mai multă atenţie în defensivă, Atletico putea deveni regina Europei. Sezonul acesta porneşte din nou la drum şi cred că echipa antrenată de Simeone îşi doreşte să câştige trofeul. Este campioana Spaniei, are un lot valoros şi are şanse de a se impune. A pierdut doi jucători importanţi, pe portarul Courtois şi pe Diego Costa, principalul marcator, dar l-a adus pe Mandzukic de la Bayern Munchen pentru a-şi păstra ofensiva la un nivel ridicat. Primul pas în această faza a grupelor îl va face pe terenul celor de la Olympiakos. Din această grupă mai fac parte Juventus şi Malmo. Cred că grecii se vor lupta pentru clasarea pe poziţia a treia. Atletico şi Juventus sunt favoritele acestei grupe. Torinezii au dezamăgit sezonul trecut, fiind eliminaţi în faza grupelor. Anul acesta vor să-şi spele imaginea şi au capacitatea de a trece fără mari emoţii de echipe precum Olympiakos şi Malmo. Va fi o luptă interesantă între Juventus şi Atletico, pentru prima poziţie în grupă. Orice pas greşit în partidele cu grecii sau cu Malmo poate conta mult în clasamentul final. Cred că madrilenii vor juca la victorie partida din Grecia. Între ei şi jucătorii de la Olympiakos există o diferenţă clară de valoare şi experienţă. Pariez 8 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2 ne va aduce 8 unităţi profit.

Duel cu repetiţie

Cel mai interesant meci de marţi este cel dintre Borussia Dortmund şi Arsenal. Cele două echipe s-au confruntat şi sezonul trecut în faza grupelor. Atunci s-au calificat amândouă mai departe, la mare bătaie cu Napoli. Sezonul acesta le mai au în grupă pe Galatasaray şi Anderlecht. În mod normal, ar trebui să meargă din nou la braţ în faza următoare a competiţiei. Echipa care câştigă acest meci este favorită la clasarea pe primul loc în grupă. Mă aştept la un meci spectaculos. Ambele echipe au un stil de joc ofensiv şi, nefiind un meci eliminatoriu, cred că ambele vor avea un stil de joc curajos. Au în lot jucători de mare calitate, tehnici şi rapizi, şi cred că vor reuşi să marcheze. Echipele din Premier League şi cele din Bundesliga aleg de obicei cartea atacului. Cred că îşi vor păstra obiceiul şi în acest meci şi se vor marca minim trei goluri. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz